Campioana contra vicecampioanei Dinamo Bucureşti primeşte vizita HC Dobrogea Sud Constanţa. Ce spune George Buricea

În etapa a treia a Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa (locul 13, penultimul, fără niciun punct), vicecampioana ediţiei trecute, întâlneşte în deplasare campioana în exerciţiu, Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 6 puncte, la egalitate cu primele două clasate).

 
Meciul se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 15.30, în direct la TVR1. „OK, meciul de la Dinamo va fi foarte greu, știm că acolo nu câștigă nimeni. Dar, indiferent ce vom face la București, mai sunt meciuri importante, vine Făgărașul la Constanța, apoi mergem noi la Focșani. Sunt meciuri pe care trebuie să le câștigăm, trebuie să adunăm puncte în campionat. Băieții trebuie să capete încredere în forțele proprii, în jocul lor, pentru că avem jucători buni, care au fost de nerecunoscut în unele meciuri tocmai din lipsă de încredere”, a declarat George Buricea, antrenor secund al HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului.
 

„Lumea trebuie să înțeleagă că am luat-o de la zero“

 
HC Dobrogea Sud vine după o victorie în Cupa EHF, cu Antalyaspor, şi speră să fructifice efectele benefice ale acesteia în planul moralului. „Sperăm să mergem așa în continuare! Să ajungem la 20, 30 de victorii și așa mai departe, pentru că, tot timpul, Constanța a făcut o figură frumoasă în Europa și este păcat să nu continuăm la fel. În sfârșit, după un început de campionat prost, a venit victoria mult așteptată. Sper ca meciul ăsta să-i descătușeze pe băieți și să mergem pe aceeași linie. Ne-am lăsat câțiva jucători importanți, care am dus greul atâția ani, iar alții au plecat. Lumea trebuie să înțeleagă că am luat-o de la zero, efectiv încercăm să facem iar o echipă.
 
Dacă vor înțelege și ne vor ajuta, cu atât mai bine, dacă vor pune presiune, nu știu dacă vom reuși să facem repede o echipă puternică. Dar eu am speranțe că va fi tot mai bine. Pentru asta ne întâlnim zilnic la sală, să facem o echipă și să avem un joc bun”, a mai spus Buricea, conform sursei citate.   
 

Începe şi competiţia masculină a Diviziei A

 
În Divizia A de handbal, la feminin (seria B), CSU Neptun Constanţa (locul 1, cu 6 puncte) joacă pe terenul HC Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 3 puncte, dar cu un meci în minus), sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00. La masculin, în seria A, duminică, 15 septembrie, de la ora 11.00, în etapa întâi, se joacă meciul HC Dobrogea Sud Constanţa II - CS Medgidia. Partida e găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
      
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța a pierdut meciul cu Rapid București, dar are avantajul rezultatelor directe în Top 10 (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 755

Rugby CSM Constanța Under-20, succes cu punct bonus în deplasare (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 616

Handbal CSM Constanța, victorie mare cu Minaur Baia Mare pentru argintul Ligii Naționale (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 1158

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1249

Handbal CSM Constanța pregătește returul cu Dinamo contra celor de la CSM București

21 Feb 2024 732

Handbal. CSM Constanța și Dinamo București, duel european Primul meci al dublei din EHF European League se joacă pe terenul „câinilor”

19 Feb 2024 1286

Farul Constanța Hagi - „Am primit o lecție și sper ca jucătorii să înțeleagă că lucrurile nu pot merge în direcția aceasta“ (GALERIE FOTO)

13 Feb 2024 1213

„Șterge-ți lacrimile, copile!“ Farul Constanța caută un puști care a fost la meciul cu Dinamo, pentru a-i oferi „o surpriză de neuitat“

13 Feb 2024 3202

LIVE TEXT Surpriză mare! Campioana Farul Constanța, învinsă la Ovidiu de ultima clasată, Dinamo! (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Feb 2024 1426

Volei Surpriza etapei! CSM Constanța, victorie mare cu Dinamo București, cu un scor neverosimil! (GALERIE FOTO)

10 Feb 2024 1126

Voleibalistele de la CSM Constanța, înfrângere cu CS Dinamo București (GALERIE FOTO)

07 Feb 2024 748

Baschet. CSM Constanța întâlnește Rapid București Dan Fleșeriu - „Dacă trăim cu senzația partidei cu Dinamo, nu ne va fi ușor“

01 Feb 2024 935

Handbal CSM Constanța va debuta contra Fuchse Berlin în grupa principală IV a EHF European League

11 Dec 2023 1191

Handbal CSM Constanța, înfrângere pe terenul campioanei Dinamo București (GALERIE FOTO)

24 Nov 2023 1172

Handbal CSM Constanța întâlnește campioana Dinamo București. „O confruntare a orgoliilor“

24 Nov 2023 1012