Campioana joacă la Ovidiu! FC Viitorul dă piept sâmbătă cu CFR Cluj. Echipa lui Hagi vrea o nouă victorie de răsunet

Etapa a doua a turneului play-off din Liga 1 programează, la Ovidiu, meciul dintre FC Viitorul şi CFR Cluj (campioană en-titre a României şi lider actual al clasamentului). Meciul se joacă sâmbătă, 16 martie, de la ora 20.30.
 
În clasament, CFR ocupă locul întâi, cu 30 de puncte, în vreme ce Viitorul se află pe poziţia a patra, cu 22 de puncte. În etapa precedentă, echipa de pe litoral a învins vicecampioana, FCSB, în deplasare, iar acum vrea să facă o nouă victimă de lux.
 
„Va fi un meci frumos, contra campioanei României, o echipă experimentată, care joacă la rezultat. Ca să câştigăm, va trebui să fim pragmatici, să nu greşim şi să fim mult mai iuţi ca adversarii. Să ne facem jocul nostru. Am reuşit două meciuri bune până acum, în această ediţie de campionat, cu CFR, pe care am învins-o în deplasare. Astfel că avem încredere şi la această partidă. Ne aflăm într-un moment bun, mai ales după victoria cu FCSB, avem curaj. CFR primeşte foarte greu greu şi e o echipă care speculează foarte bine. E greu de bătut. Dacă am învinge, am redeschide lupta din play-off. Cred că la locul întâi e greu să tindem, dar cu trei puncte sâmbătă am trage la locul doi“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

Lipsa lui Culio, avantaj pentru FC Viitorul

 
„Regele“ spune că CFR Cluj e cea mai experimentată echipă din campionat, o formaţie concretă, cu o tehnică de joc foarte bună. Hagi crede că lipsa lui Culio va fi un avantaj pentru FC Viitorul. „Este un jucător cu multă experienţă, luptător, ca orice argentinian, provocator şi tehnic, jucând bine şi ofensiv, şi defensiv. Va trebui să jucăm colectiv foarte bine şi să ţinem cont de toţi adversarii, nu numai de Ţucudean, care e într-o formă foarte bună. Victoria din meciul cu CFR ar fi fundamentală pentru parcursul nostru viitor din play-off“, a precizat Gică Hagi.
 

Din jumătate de ocazie, CFR dă un gol

 
„Meciul cu CFR e foarte important pentru noi. Primul obiectiv, accederea în play-off, l-am îndeplinit, acum jucăm fără presiune, cum a fost şi cu FCSB, când s-a şi întors puţin norocul cu faţa la noi. Trebuie să jucăm ca la ultimul meci acasă cu CFR, dar să şi marcăm, de data aceasta. Din jumătate de ocazie, CFR marchează un gol. Momentan, ne gândim la locul trei, dar, dacă în vingem CFR, putem aspira la mai mult“, a punctat mijlocaşul Ionuţ Vână.

Dedicaţie pentru ziua lui Bogdan Ţîru

 
Şi atacantul Denis Drăguş speră la victorie sâmbătă. „CFR e foarte bine organizată, are multă experienţă şi jucători de calitate. Joacă foarte bine la rezultat. Sper să şi marchez, pentru un atacant e important. Mă pregătesc foarte bine şi sunt convins că, mai devreme sau mai târziu voi înscrie din nou. Sper să-mi revin odată cu echipa. Vrem să-I facem cadou un eventual succes cu CFR lui Ţîru, pentru ziua sa de naştere“, a arătat Drăguş.
 

La FC Viitorul, Nedelcu atingea mingea de 100 de ori pe meci

 
Întrebat dacă mijlocaşul Dragoş Nedelcu este o ţintă pentru FC Viitorul, în condiţiile în care FCSB vrea să-l transfere, nemulţumită de randamentul său, Gică Hagi a răspuns negativ. „Nede trebuie să facă pasul la un nivel superior. El e un jucător valoros, care, chiar dacă acum nu e în formă foarte bună, are un potenţial enorm. Trebuie să-şi revină. El a demonstrat că e foarte bun. La Viitorul atingea mingea de 100 de ori pe meci. La noi, a avut cifre extraordinare. Joacă foarte bine la Naţionala de tineret. A demonstrat că e competitiv. Jucătorii tineri trebuie ajutaţi. Dacă nu-l sprijini, un tânăr se retrage în carapacea lui, ca broasca ţestoasă, se închide în el“, a spus Hagi.   
 

„Mă băgaţi şi pe mine pe autostradă acum?“

 
În finalul conferinţei de presă de ieri, care a prefaţat meciul FC Viitorul - CFR Cluj, Gică Hagi a fost întrebat dacă se alătură şi el mişcării „#șieu România vrea autostrăzi“, prin care românii au fost aşteptaţi, la ora 15.00, ca, timp de 15 minute, să protesteze față de lipsa autostrăzilor din Moldova. „Eu am antrenament după-masă, am avut şi dimineaţă. Am meci cu CFR. Mă băgaţi şi pe mine pe autostradă acum? Nu, eu am antrenament şi meciul de mâine (n.r. astăzi)“, a răspuns Hagi.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 859

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 1016

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1168

Farul Constanța. 16 ianuarie 2024 Astăzi e ziua de naștere a lui Ionuț Larie, căpitanul „marinarilor“

16 Jan 2024 1172

Retrospectiva sport Constanța 2023, anul în care Farul a devenit campioana României! Eroi, rezultate și întreceri de top la malul mării

18 Dec 2023 1429

Farul Constanța Andrei Artean - „Îmi doresc să marchez din nou și să câștig o nouă Supercupă“

30 Jun 2023 1199

Originar din Agigea Fotbalistul Cristian Manea, de la CFR Cluj, și Irina Deaconescu au făcut cununia religioasă. „Felicitări, suflete minunate!“ (GALERIE FOTO)

29 May 2023 6841

Adrian Mazilu În 2017, copil de mingi la titlul luat de FC Viitorul. Șase ani mai târziu, campion cu Farul Constanța

28 May 2023 4199

Eric de Oliveira, cooptat în staff-ul tehnic al Farului Constanța (VIDEO)

28 Feb 2023 1770

Farul Constanța „Clubul nostru nu a fost niciodată implicat și nu va fi niciodată de acord cu astfel de practici necurate“

21 Feb 2023 2807

Fundașul Kevin Boli, achiziționat de Farul Constanța (VIDEO)

09 Jan 2023 1972

Sondaj de opinie Urcă Farul Constanța în clasament în sezonul 2022/2023 al Superligii, față de ediția trecută? Ce cred respondenții

04 Jul 2022 2031

Constanța. La 32 de ani, atacantul Vlad Rusu a agățat ghetele în cui „Îi mulțumesc fotbalului pentru tot ce mi-a oferit“ (GALERIE FOTO)

04 Jul 2022 3819

Sondaj de opinie Credeți că, în noul sezon al Ligii 1, Farul Constanța se va clasa mai bine decât în stagiunea 2021/2022?

27 Jun 2022 2458

Farul Constanța, abonamente pentru sezonul 2022/2023. Cine va avea prioritate la achiziție și cine va beneficia de reducere

06 Jun 2022 2998