Campion european la Ju-Jitsu În 2020, Marius Tataoană, de la CS Marina Constanţa, va lupta pentru calificarea la World Games


Ediţia a cincea a Galei Premiilor CS Marina Constanţa a reunit, în sala de sport a Academiei Navale „Mircera cel Bătrân“, în jur de 250 de participanţi - sportivi, antrenori, părinţi, conducători ai clubului şi invitaţi. De la eveniment nu au lipsit Constantin Apostol, preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WT, Sorin Bucur, reprezentant al Federaţiei Române de Arte Marţiale, departamentul de Ju-Jitsu, sau Marian Chivu, preşedintele Asiart Hârşova.


Dan Marian Ungureanu, preşedintele CS Marina Constanţa, a apreciat că anul 2019 a fost unul deosebit pentru gruparea sportive constănţeană. „Pentru Marina Constanţa, 2019 este o răsplată a anilor 2018 şi 2017, în sensul că am reuşit să venim acasă cu o mulţime de trofee naţionale şi internaţionale. Vreau să subliniez că sportivii ambelor secţii, Taekwondo WT şi Ju-Jitsu, au făcut pasul spre competiţiile internaţionale, ceea ce nu e întâmplător, întrucât s-au pregătit cu doi - trei ani înainte pentru o campanie şi nişte obiective stabilite de conducerea clubului. 2020 va reprezenta pentru noi confirmarea anului 2019. Ne propunem să obţinem cel puţin aceleaşi rezultate ca în acest an şi să introducem în sistemul competiţional internaţional valul de sportivi excelenţi pe care îi avem“, a precizat Dan Marian Ungureanu.


Totodată, în 2020, sportivul Marius Tataoană va începe turneele de calificare pentru World Games (întrecerea disciplinelor neolimpice). „Va fi un sezon extraordinar de intens pentru Marius“, a precizat Dan Marian Ungureanu despre luptătorul care, în acest an, a ieşit campion european şi balcanic la Ju-Jitsu şi a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondial.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

Preşedintele Federaţiei Române de Taekwondo WT, prezent la Constanţa, la Gala Premilor ACS Marina (galerie foto)


Un sportiv de la ACS Marina Constanţa, Eduard Ştefan Marin, a devenit campion balcanic la Taekwondo WT (galerie foto)

Sportivii de la CS Marina Constanţa, pe podium la Cupa Europeană şi la Naţionalele de Ju-Jitsu

CS Marina Constanţa, pe locul patru în clasamentul general la Cupa României la Ju Jitsu

Sportivii de la ACS Marina Constanţa, de 15 ori pe podium la Cupa Lifestyle (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Interviu online cu David Rizu, campion mondial la Ju Jitsu „În momentul în care câştigi un trofeu, uiți de toate greutățile întâmpinate“

20 Nov 2021 7896

Marius Tataoană Student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, campion la Ju Jitsu. Palmares bogat! Performer în concurs, dar şi antrenor (GALERIE FOTO)

15 Nov 2021 5837

Tort special pentru Marius Tataoană ACS Marina Constanța, evoluții deosebite la Cupa României de Pangration Athlima (galerie foto)

16 Sep 2021 3112

Sportivii de la CS Marina Constanţa, pe podium la Cupa Europeană şi la Naţionalele de Ju-Jitsu

16 May 2019 3121