Campionatul Național al junioarelor II și I la gimnastică artistică feminină, la Constanța

  • Constanța: Ceremonie de deschidere a Campionatului Național pe Echipe și Individual al junioarelor II și I la gimnastică artistică feminină.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a participat astăzi la ceremonia de deschidere a Campionatului Național pe Echipe și Individual al junioarelor II și I la gimnastică artistică feminină, care se desfășoară la Sala Sporturilor din Constanța.
 
La competiție participă, alături de cluburi sportive de notorietate din România (din orașele București, Arad, Bacău, Bârlad, Cluj, Deva, Focșani, Onești, Ploiești), și echipele Clubului Farul Constanța și Clubului Sportiv Școlar nr. 1 din Constanța.   
 
Au fost aduse mulțumiri organizatorilor, în special Federației Naționale de Gimnastică, pentru inspirația de a găzdui la Constanța acest eveniment, având în vedere rezultatele de excepție ale gimnastelor din orașul nostru la competiții naționale și internaționale de profil. Co-organizarea evenimentului de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Constanța (CSS1) face ca acest eveniment să fie unul cu o puternică dimensiune locală.
 
Primarul Vergil Chițac a menționat rolul substanțial pe care școlile și cluburile sportive din Constanța îl au la nivel național în multiple domenii, prioritar în gimnastică, prezum și rezultatele foarte bune ale cluburilor sportive locale, explicate prin disponibilitatea pentru peformanță a acestora și prin eforturile pe care aceste instituții le fac pentru a menține calitatea pregătirii la un nivel care să asigure continuitatea performanței.
 
Vergil Chițac a adus totodată un elogiu gimnasticii românești, care există în continuare pe harta mondială prin rezultatele de excepție ale unor generații de gimnaști și gimnaste care includ nume sonore la nivel mondial, precum Nadia Comăneci. Primarul municipiului Constanța a evidențiat totodată calitatea școlii locale de gimnastică, care contribuie în mod permanent cu numeroși gimnaști de calitate la loturile naționale de profil și a promis continuarea acordării de sprijin domeniului sportiv, la nivel local, de către Primăria municipiului. 
 


Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 394

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 733

Constanța. Campioana Cătălina Ponor, mamă pentru a doua oară „Bine ai venit în această lume şi în familia noastră, micuţă rază de soare!“

13 Mar 2024 1770

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, 20 de medalii la Cupa „Irina Deleanu“. „Cumpăna este mândră de voi!“ (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 872

Sabrina Maneca Voinea, de la CSM Constanța, laureata „Galei gimnasticii româneşti“

13 Feb 2024 911

Gimnasta din Constanța Sabrina Maneca Voinea și Amalia Puflea, pregătire în Elveția

09 Jan 2024 1347

Sabrina Maneca Voinea, din Constanța, desemnată cea mai bună gimnastă a anului 2023

16 Dec 2023 1186

CS Victoria Cumpăna, două premii la Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Dec 2023 1121

Gimnastică aerobică CSS1 Constanța, prezențe pe podium și la „Bucharest Open Cup“, întrecere internațională (GALERIE FOTO)

09 Dec 2023 981

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 1030

UPDATE. Gimnastică aerobică Campionatul Național s-a desfășurat la Constanța. Rezultate (GALERIE FOTO + DOCUMENTE)

05 Nov 2023 1501

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, medalii la competițiile de top de la Ploiești. „Cu fiecare participare, sportivele noastre sunt tot mai bune!“ (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 1026

Campionatul Național 2023 de gimnastică aerobică se desfășoară la Constanța. Intrarea este liberă

30 Oct 2023 1235

România, din nou la Jocurile Olimpice Sabrina Maneca Voinea - „Ne-am dorit acest lucru de foarte mulți ani, iar visul ni s-a îndeplinit“ (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 1479

Gimnastică România s-a calificat cu echipa feminină la Jocurile Olimpice Paris 2024

03 Oct 2023 1795