Campionatul Național de handbal pe plajă pentru juniori se desfășoară la Mamaia

 

 
  • Competiția se va desfășura între 1 și 5 septembrie, pe plaja Blanco Beach din Mamaia.
 
Federația Română de Handbal, în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, organizează pe litoral Campionatul Național de Beach handball, la categoriile juniori A (2003 - 2004) și juniori B (2005, 2006, 2007), atât la fete, cât și la băieți. 
 
Competiția se va desfășura între 1 și 5 septembrie, pe plaja Blanco Beach din Mamaia. Perioada de înscriere se încheie pe 25 august, iar până în prezent dintre formațiile înscrise nu lipsesc: la masculin - AS Arrubium Măcin (juniori A și B), CS Năvodari (juniori A și B), ACS Sporting Ghimbav (juniori B), HC Dobrogea Sud Constanța (juniori A și B), CSS Medgidia (juniori A și B), LPS Piatra Neamț (juniori B), CS Brazi (juniori A), HC Dinamic Zalău (juniori A), CSS Tecuci (juniori A); la feminin - CS Marta Baia Mare (junioare A și B), CSS Târgoviște (junioare A), CSS Hunedoara (junioare B), HC Dobrogea Sud Constanța (junioare B), CSS Viitorul Cluj (junioare A și B), CSS Tulcea (junioare B), SCHC Plopeni (junioare A), CAS Olimpic Mizil (junioare B), CS Medgidia (junioare A și B), ACS Sporting Ghimbav (junioare B), CSS1 Constanța (junioare B), CSM Rm. Sărat (junioare B). 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Festival de handbal și volei pe plajă la Mamaia
 

UPDATE
Fosta mare handbalistă Luminița Huțupan - Dinu a venit la Eforie Nord (galerie foto) 

 
Juniorii de la HC Dobrogea Sud şi CSS Medgidia, aur şi bronz la Naţionalele de handbal pe plajă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Handbal pe plajă Aur, argint și bronz, dar și premii individuale la Naționale pentru echipele litoralului (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

06 Sep 2023 1659

Juniorii de la HC Dobrogea Sud și CS Medgidia, campioni naționali la handbal pe plajă (galerie foto)

07 Sep 2021 3624

Festival de handbal și volei pe plajă la Mamaia

06 Aug 2021 2394

Patru medalii şi premii speciale pentru cluburile de pe litoral Constanţa, de două ori campioană a României la handbal pe plajă (galerie foto)

08 Aug 2017 2314

Echipe din judeţul Constanţa iau parte, la Mamaia, la Campionatul Naţional de handbal pe plajă (galerie foto)

04 Aug 2017 2920