Campionatul Naţional şi Botoşani Open CSC Mihail Kogălniceanu, locul doi pe ţară la Taekwondo WTF (galerie foto)

Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu a avut evoluţii deosebite la două întreceri de Taekwondo WTF desfăşurate la Botoşani, Campionatul Naţional de copii, juniori mici şi cadeţi şi „Botoşani Open“. Au participat sportivi de la aproape 30 de cluburi din toată ţara. 
 
La Naţionale, CSC Mihail Kogălniceanu s-a clasat pe locul doi în ierarhia generală, după Real Botoşani, gruparea din judeţul Constanţa urcând de multe ori pe podium la toate categoriile de vârstă. Astfel, la juniori mici, CSC a ocupat locul întâi pe echipe, cele mai bune rezultate obţinându-le Ştefania Popa, Sergiu Gheondea (care au devenit campioni naţionali), Denisa Gheondea, Maria Rusu (medalii de argint), Andrei Mureşan (bronz), Răzvan Anghelide, Vasile Alexandru Decusară şi Ioana Tuşa (locul patru).
 
La categoria cadeţi, echipa din Mihail Kogălniceanu a fost a doua, după ce Cosmin Alexandru şi Andreea Mocanu au cucerit medalia de aur, Cristina PrisecaruCornelia Chiorpec şi Larisa Diaconescu s-au clasat pe poziţia secundă, iar Cristian Ciortescu a ocupat locul trei. Graţie evoluţiilor sale, Cosmin Alexandru a primit şi titlul de cel mai bun cadet al competiţiei.
 
La copii, CSC Mihail Kogălniceanu a avut-o în concurs doar pe Ana Pavel, care a cucerit medalia de bronz. CSC a concurat şi în turneul republican, unde cei doi sportivi, Dragoş Spiridon şi Cristina Leca, au obţinut locul doi.
 
Clubul din judeţul Constanţa a avut evoluţii de clasă şi la competiţia „Botoşani Open“, unde cei 27 de sportivi au participat la toate categoriile. Medaliaţii CSC au fost: la copii - Anamaria Pavel - locul întâi; la juniori mici şi cadeţi - Ştefania Popa, Cosmin Alexandru, Andreea Mocanu - locul întâi; Denisa Gheondea, Cristian Ciortescu, Cristina Prisecaru, Larisa Diaconescu, Dragoş Spiridon - locul doi; Vasile Decusară, Sergiu Gheorghe, Maria Rusu, Ioana Tuşa, Răzvan Anghelide, Andrei Mureşan, Cornelia Chiorpec, Cristina Leca - locul trei; la juniori şi seniori - Iulia Istrate, Teodora Grădinariu, Eduard Olteanu - locul întâi; Anca Mihăilă, Roxana Eptici, Elena Pavel, Bogdan Buzică - locul doi; Alexandru Cărare - locul trei.

În clasamentul general pe medalii, CSC Mihail Kogălniceanu a ocupat tot locul secund, după formaţia Real Botoşani. Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu sunt pregătiţi de un colectiv tehnic format din Laurenţiu Palangă (antrenor), Marian Olteanu şi Anda Palangă (instructori).
 
Pe lângă sprijinul pe care clubul sportiv îl primeşte din partea administraţiei locale de la Mihail Kogălniceanu (primar, Ancuţa Belu), Laurenţiu Palangă apreciază şi ajutorul venit de la Primăria Nicolae Bălcescu (primar, Viorel Bălan).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Demonstrație de Taekwondo WT la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Moș Crăciun a venit cu elicopterul! (GALERIE FOTO)

15 Dec 2023 1418

Fotbaliștii de la CS Medgidia, victorie la scor în deplasare. Marius Iftime a reușit o triplă (GALERIE FOTO)

14 Apr 2023 1746

Taekwondo WT Sportivi de la CSC Mihail Kogălniceanu, CS Nicolae Bălcescu și CS Marina Constanța, pe podium la Kyorugi (GALERIE FOTO)

25 Mar 2022 3909

Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu, evoluții de clasă Sergiu Gheondea, cel mai bun cadet la Naționalele de Taekwondo WT (galerie foto)

10 Apr 2019 3679

Denisa Gheondea, distincţie specială Luptătorii de la CSC Mihail Kogălniceanu, pe podium şi la „Gedoteam Open“ la Taekwondo WT (video)

11 Dec 2018 3302

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 17-a a Ligii a 4-a

18 Nov 2018 2591

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 16-a a Ligii a 4-a. Înfrângere pentru liderul CS Năvodari

11 Nov 2018 2217

Fotbalul județului Constanța. Ce meciuri se joacă, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii a 4-a

10 Nov 2018 1909

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 15-a a Ligii a 4-a

04 Nov 2018 2624

Pe prima poziţie la copii şi cadeţi CSC Mihail Kogălniceanu, locul trei în clasamentul general la Cupa României de Taekwondo WT (galerie foto)

18 Oct 2018 3609

Fotbal. Judeţul Constanţa Rezultatele din etapa a zecea a Ligii a 4-a (galerie foto)

30 Sep 2018 3323

Fotbalul judeţului Constanţa. Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a, în weekend. Program şi clasamente

29 Sep 2018 1930

Judeţul Constanţa Astăzi, la Liga a 5-a se dispută etapă intermediară. Rezultatele şi clasamentele din fotbalul mic

19 Sep 2018 2605

Maria Rusu şi Andrei Mureşan, de la CSC Mihail Kogălniceanu, argint la Campionatul Balcanic de Taekwondo WT (galerie foto)

18 Sep 2018 2633

CSC Mihail Kogălniceanu, locul întâi la clasa A şi în clasamentul general la Cupa Hârşova la Taekwondo WT (galerie foto)

28 Aug 2018 4244