Campioni mondiali de karate vor fi prezenţi la Cupa „Ashihara Gethika“, de la Constanţa

Sala Sporturilor din Constanţa va găzdui pe 1 iulie, începând cu ora 9.00, ediţia a şaptea a Cupei „Ashihara Gethika“, întrecere de Ashihara Karate rezervată copiilor, cadeţilor, juniorilor şi seniorilor. Competiţia este organizată de Gethika Team Constanţa.
 
„Personalităţi din sportul românesc, sportivi activi ai oraşului cu care ne mândrim, multipli campioni naţionali şi mondiali, elevi ai şcolilor şi ai liceelor constănţene cu care am colaborat vor fi prezenţi la acest eveniment sportiv. La această ediţie vor participa o serie de sportivi consacraţi, campioni mondiali la diverse probe de kumite şi kata - Sensei Nicolae Dascălu, Sensei Alexander Babia, Sensei Liviu Tăbăcaru, Sensei Flavius Predoi, Sensei Vlăduţ Bucşă, Sensei Marcel Paraschiv, Sensei Petre Bulmagă - directorul Departamentului Ashihara Karate Romania şi lista poate continua. Din partea Federaţiei Române de Arte Marţiale suntem onoraţi cu prezenţa de Kancho Florentin Marinescu, care are o experienţa de peste 50 de ani in domeniu. Cu siguranţă, este unul dintre cei mai titraţi practicanţi ai artelor marţiale din ţară“, a declarat sensei Nicu Vasiliu, antrenor Gethika Team, Branch Chief Ashihara Karate Romania şi arbitru IMMAF - UFC (MMA).
 
„Vrem să reedităm calitatea spectacolului sportiv din anii trecuţi şi, de ce nu, să confirmăm încă o dată că sportul constănţean a fost, este şi va rămâne în topuri. Vom organiza o întrecere dominată de fair-play şi respect reciproc“, a mai spus sensei Nicu Vasiliu.
 
Sursa foto: Facebook (Gethika Team)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meciuri frumoase și la Cupa Tomis Gethika Team Constanța și CSO Ovidiu, pe podium în topul pe echipe la „Ashihara Karate Gethika Cup 2022“ (GALERIE FOTO)

27 Jul 2022 1823

Trofeu şi pentru Eliana Neagu Sebastian Luca, desemnat cel mai bun luptător la „Ashihara Gethika Cup” (galerie foto)

09 Jul 2016 3024

A doua zi, va fi spectacol de Jiu-Jitsu brazilian Campioni mondiali la Ashihara Karate vin la Constanţa, la Cupa României

01 Jul 2016 5751

Gethika Team a pornit la drum Cupa României la Ashihara Karate, o competiţie reuşită (galerie foto)

05 Aug 2015 2763

Karate de nivel înalt la Constanţa Cupa „Ashihara Gethika” se desfăşoară în memoria lui Kancho Hideyuki Ashihara

25 Jul 2015 4466