Campionii, pe locul patru după sezonul regulat HCM Constanţa întâlneşte CSM Bucureşti în prima fază din play-off

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a pierdut cu 22-25 ultimul meci din sezonul regulat al Ligii Naţionale, jucat în deplasare, cu Dinamo Bucureşti, şi a încheiat pe locul patru prima fază a campionatului.

În aceste condiţii, în primul tur din play-off (sferturile de finală), HCM se va duela cu CSM Bucureşti, care a terminat sezonul regulat pe poziţia a cincea. Întâlnirea se dispută în sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu prima confruntare pe terenul lui CSM (pe 15 aprilie), iar cu celelalte două găzduite de HCM (pe 6 şi 7 mai), cu menţiunea că meciul trei se va juca doar dacă va mai fi necesar (în caz de egalitate, 1-1, după primele două confruntări).

Programul complet al sferturilor este următorul: meciul 1 - HC Odorhei (locul 1 după sezonul regulat) - Potaissa Turda (8); meciul 2 - Minaur Baia Mare (2) - Ştiinţa Bacău (7); meciul 3 - Dinamo Bucureşti (3) - Dunărea Călăraşi (6); meciul 4 - HCM Constanţa - CSM Bucureşti (5). În semifinale, câştigătoarea meciului 1 va întâlni câştigătoarea meciului 4, iar cine învinge în meciul 2 va juca împotriva câştigătoarei din partida 3. Sistemul este tot cel mai bun din trei partide, prima partidă fiind găzduită de echipa mai slab clasată la finalele sezonului regulat.

„Am jucat la victorie, însă am fost obosiţi şi ne-am confruntat cu probleme de efectiv. În aceste condiţii, Dinamo a fost echipa mai bună“, a declarat antrenorul principal al HCM Constanţa, Zvonko Sundovski, după ultima partidă a constănţenilor din sezonul regulat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Al doilea meci din play-off HCM joacă, astăzi, la Constanţa cu CSM Bucureşti

06 May 2015 1822

HCM Constanţa a început play-off-ul cu stângul

16 Apr 2015 1603

HCM Constanţa deschide seria finalelor cu gândul la titlu

15 Apr 2015 2468

HCM Constanţa, favorită în prima finală

14 Apr 2015 1842