Când se reuneşte echipa fanilor Fotbalistul Costel Niţescu şi-a reziliat contractul cu SSC Farul Constanţa

Fotbalistul Costel Niţescu şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu SSC Farul Constanţa, din cauza unei accidentări mai vechi ce a recidivat şi care, potrivit unui comunicat al clubului, „este posibil chiar să fie sinonimă cu retragerea definitivă a acestuia din fotbal“.
 
Conducerea SSC Farul a subliniat că, deşi i-a propus continuarea înţelegerii până la expirarea duratei acesteia, Costel a rămas ferm pe poziţie şi a solicitat rezilierea contractului său. „Costel Niţescu este unul dintre jucătorii care, în ultima perioadă, au făcut sacrificii importante pentru Farul. A evoluat pe orice poziţie a fost distribuit, pe partea stângă sau dreapta, pe postul de fundaş sau mijlocaş. A plecat de la Farul ca un tânăr de perspectivă cu o figură de adolescent şi a revenit bărbat! Având în vedere realitatea fotbalului de astăzi, în care jucătorii preferă uneori să ia loc pe banca de rezerve doar pentru a-şi încasa salariul, gestul său dovedeşte foarte multă maturitate, dar şi spirit de sacrificiu. Îl asigurăm pe Costel Niţescu de faptul că uşa clubului Farul va rămâne mereu deschisă pentru el şi îi urăm mult succes în proiectele sale de viitor. Mulţumim, Costel Niţescu! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Primul meci, cu Unirea Slobozia

Clasată pe locul doi (la două puncte în spatele liderului Progresul 1944 Spartac Bucureşti), după turul seriei secunde din Liga a 3-a, echipa înfiinţată în vara anului 2016 de fani ai defunctei FC Farul se va reuni în vederea returului de campionat luni, 15 ianuarie, la ora 12.00. Staff-ul tehnic are în vedere efectuarea a două stagii centralizate de pregătire, dintre care unul la Constanţa, în prima jumătate a perioadei de pregătire, şi unul în străinătate. Primul meci oficial al SSC Farul în 2018 este programat pe 3 martie, în deplasare, cu Unirea Slobozia, echipă clasată pe locul patru.

Şanse reale pentru promovare

 „După o pauză competiţională destul de lungă (ultimul meci oficial al echipei suporterilor disputându-se în data de 17 noiembrie 2017), vă invităm din nou la stadion, cu acelaşi entuziasm. Înaintea debutului celei de-a doua jumătăţi a sezonului, echipa suporterilor farişti este situată pe locul 2 în clasamentul seriei a 2-a a Ligii a III-a la fotbal, cu 32 de puncte şi şanse reale pentru realizarea obiectivului propus: promovarea! Ne vedem la stadion! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, au spus cei de la SSC Farul.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Victorii pentru SSC Farul Constanța și Axiopolis Cernavodă în Liga a 3-a

16 Sep 2017 4063

Meci contra unei contracandidate la promovare SSC Farul debutează astăzi în Liga a 3-a

01 Sep 2017 2455

Ce lucruri sunt de îndreptat la SSC Farul? Petre Grigoraş - „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar trebuie să spunem adevărul“ (galerie foto)

31 Aug 2017 3667

A fost transferat şi Costel Niţescu Robert Neagoe va debuta la SSC Farul în meciul cu Avântul Comana

10 Mar 2017 5542

Din nou coleg cu Florin Buzea Costel Niţescu, fost fotbalist al FC Farul, s-a transferat la CS Afumaţi (galerie foto)

21 Jan 2017 6424

Callatis 2012 Mangalia l-a transferat pe fundaşul Alexandru Forminte

05 Sep 2014 3061