Candidat la preşedinţia FRF. Ionuţ Lupescu, întâlniri cu cluburile de la malul mării „Fotbalul constănţean are un potenţial uriaş“ (galerie foto)

Candidat la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, fostul international Ionuţ Lupescu a ajuns şi în Dobrogea, pentru discuţii cu membrii afiliaţi ai FRF din această regiune a ţării. Membru al Generaţiei de Aur, Lupescu a fost în judeţele Constanţa şi Tulcea, iar de acolo s-a îndreptat spre Brăila.
 
„În prima parte a zilei, m-am întâlnit cu membrii afiliaţi din Cernavodă şi Constanţa. La malul mării, fotbalul încinge atmosfera indiferent de anotimp. Am avut discuţii interesante despre fotbalul din judeţ şi am regăsit aceleaşi neajunsuri: regulamente învechite şi ambigue, costuri ridicate cu deplasările şi legitimările, dezinteres de la centru şi greutăţi cu finanţările. Cu toate acestea, fotbalul constănţean are un potenţial uriaş, iar oamenii de fotbal de aici au demonstrat că pot face o treabă foarte bună. M-a bucurat foarte mult revederea cu Adrian Pitu (n.r. preşedintele executiv al SSC Farul Constanţa). Este încă un exemplu că foştii fotbalişti pot urma o carieră de succes în administraţie. Plec de la Constanţa încărcat cu energie pozitivă“, a postat Ionuţ Lupescu pe Facebook.
 
Cu ocazia acestei vizite la Constanţa, candidatul la şefia FRF nu s-a întâlnit însă şi cu Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, campioana României, şi iniţiatorul proiectului de succes Academia Hagi. „Gică e plecat, vine în ţară zilele acestea şi mă voi întâlni şi cu el. Oricum, ne-am văzut deja la Bucureşti“, a spus Lupescu.

Următoarea oprire a fost Tulcea, unde „am avut parte de o primire specială. Pe lângă membrii afiliaţi şi reprezentanţii autorităţilor locale, au ţinut să fie alături de noi şi alţi oameni de fotbal din judeţ. Am simţit şi o voinţă puternică de schimbare şi reconstrucţie. Acum plecăm către Brăila, dar voi reveni cu plăcere la Tulcea!“, potrivit lui Ionuţ Lupescu. „Mă aştept la orice în campanie, dar sunt decis să merg până la capăt. Am promis că voi duce la îndeplinire atât programul, cât şi celelalte idei asumate, care sunt sigur că, după 18 aprilie (n.r. data alegerilor), vor fi şi implementate“, a mai spus fostul şef al Comisiei Tehnice a UEFA.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Lupescu)
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment. Candidat la preşedinţia FRF Ionuţ Lupescu, discuţii la Constanţa cu cluburile de fotbal (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astăzi se desfăşoară alegerile pentru şefia FRF. Ce aşteaptă Gică Hagi de la noul preşedinte

18 Apr 2018 1984

Imagini de la eveniment. Candidat la preşedinţia FRF Ionuţ Lupescu, discuţii la Constanţa cu cluburile de fotbal (galerie foto)

06 Mar 2018 2563

Ionuţ Lupescu a anunţat că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal

11 Feb 2018 1681