Canotaj Aur, cu record continental, și argint pentru România la Campionatul European

 
Medalii, astăzi, pentru România, la Campionatul European de canotaj pentru seniori, întrecere care este în derulare la Bled, în Slovenia.
 
Echipajul de patru rame feminin (W4-), compus din Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș, a obținut medalia de aur, tricolorele stabilind și un nou record european, cu timpul de 06:22.69!

De asemenea, echipajul României de 8+1 masculin (M8+), compus din Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu, a obținut argintul, cu un timp de 05:28.14, la doar 5 sutimi de secundă de locul 1.
 
Aproape de podium a fost și echipajul de patru vâsle masculin (M4x), compus din Mihai Chiruță, Constantin Adam, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache, care a ocupat locul 5.    
 
La dublu rame masculin (M2-), Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au concurat azi în Semifinala A/B1.
 
Cei doi s-au clasat pe locul 2 și s-au calificat în Finala A de mâine.
 
În Semifinala A/B2 a probei de dublu vâsle masculin (M2x), echipajul compus din Florin Arteni și Ciprian Tudosă a încheiat cursa pe locul 4 și va concura în Finala B.
 
Echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Ioana-Mădălina Moroșan, Andrada-Maria Moroșanu, Cristina Druga și Patricia Cireș, s-au clasat pe locul 1 în Finala B de azi și ocupă astfel poziția 7 în clasamentul general.

 
Imagina a fost preluată de pe pagina de Facebook a Federației Române de Canotaj. Foto: Balint Czucz Photography
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.