Cât va costa un bilet pentru meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi CSU Craiova

FOTBAL CLUB VIITORUL SA aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul „CENTRAL” din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat în localitatea Ovidiu, Jud. Constanţa, pentru a viziona meciuI FC VIITORUL - CSU CRAIOVA, din cadrul celei de-a treia etape a Play-Off-ului Campionatului National LIGA I ORANGE 2016/2017, programat în ziua de JOI (6 aprilie 2017), ora 18.00:
 
1. Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 20 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Reprezentanţii FC Viitorul reamintesc faptul că numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4 bilete / persoană.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua EVENTIM (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere: ORANGE, DIVERTA, GERMANOS, OMV, CARREFOUR, CĂRTUREŞTI şi HUMANITAS.
Restul locurilor sectoarelor din tribunele I și a II-a nu sunt disponibile, acestea fiind ocupate de persoanele care au achiziționat abonamente pentru meciurile oficiale din sezonul competițional Liga I Orange 2016/2017 și abonamente promoționale pentru meciurile oficiale din Play-Off 2016/2017.

Începând cu ziua de LUNI (3 aprilie 2017), ora 10.00, atât online cât și în magazinele enumerate mai sus se vor putea achiziţiona bilete de acces în stadionul „CENTRAL” pentru vizionarea meciului FC VIITORUL - CSU CRAIOVA. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare.
În ziua disputarii meciului FC VIITORUL - CSU CRAIOVA (joi, 6 aprilie 2017) la stadionul "Central" NU se vor achiziţiona bilete de acces în tribune.
 
2. Reprezentanţii FC Viitorul recomandă posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii, ca accesul în tribunele stadionului in ziua disputării meciului să fie făcut în intervalul orar 16.30-17.30 pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.
De asemenea, posesorii de abonament tip card, vor avea acces în tribunele stadionului “CENTRAL” prin porţile de intrare special dotate cu turnichete.

Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.

De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare.

Reprezentanţii FC Viitorul roagă respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului “CENTRAL” pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.


Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului “CENTRAL” decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat.
Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului.
 
3. La meciul FC VIITORUL - CSU CRAIOVA clubul nostru va asigura suporterilor, care nu au mijloc de transport personal, autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca joi (6 aprilie 2017), începând cu orele 16.30 de la Palatul Copiilor Constanţa.
Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa: fcviitorul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 496

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1039

Termoficare Constanța anunță reluarea furnizării energiei termice pentru consumatorii afectați de avarie. Lista zonelor

26 Mar 2024 437

Termoficare Constanța Apa caldă și căldura oprite în unele zone din municipiu în urma unei avarii

25 Mar 2024 864

Indicatorii tehnico-economici, aprobați de CJ Constanța Centrul de Îngrijire și Asistență pentru persoane adulte cu dizabilități, CIA Delfinul din Agigea, va avea 50 de locuri (DOCUMENT)

24 Mar 2024 418

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1443

Este oficial! Primarul comunei Castelu, județul Constanța, Nicolae Anghel a intrat în PSD (GALERIE FOTO

23 Mar 2024 870

OMD Mamaia Constanța Viitorul industriei HoReCa se desfășoară la Constanța. Salonul de Dotări Hoteliere marchează 20 de Ani

21 Mar 2024 352

Test pozitiv pentru fotbalistul Cosmin Matei la un control antidoping. Ce spune ANAD

18 Mar 2024 884

Florin Goidea, directorul ACN Constanța, cooptat în echipa lui Florin Mitroi. Ce funcție ar putea avea după alegeri?

17 Mar 2024 815

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1061

LIVE VIDEO+TEXT Declarațiile secretarului General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, în vizita de la Constanța (VIDEO)

16 Mar 2024 823

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, în vizită oficială la Constanța

15 Mar 2024 619

Farul Constanța Calificarea în play-off, decisă din nou la Botoșani. În 2021, echipa de pe litoral rata în Moldova prezența în top 6

12 Mar 2024 1090

IULIUS își continuă planul investițional prin proiecte care susțin viitorul orașelor din România. Următoarea destinație, Constanța

12 Mar 2024 1152