Cătălin Buşuricu nu mai activează ca preparator fizic la Farul „Mă doare că mereu s-a invocat ca scuză lipsa pregătirii jucătorilor“

Cătălin Buşuricu nu mai activează ca preparator fizic la FC Farul. Conducerea clubului a decis că pună capăt colaborării cu el, iar acum urmează să se perfecteze şi actele de reziliere a înţelegerii. După ce, în mai multe rânduri, s-a adus în discuţie pregătirea fizică deficitară a jucătorilor, Cătălin Buşuricu a dorit să-şi spună punctul de vedere în această privinţă. „E imaginea mea în joc“, spune acesta. „Văd că se vorbeşte cu mare uşurinţă de lipsa pregătirii fizice a jucătorilor, iar acesta a fost un motiv pentru înlăturarea mea. În primul rând, eu am pus la dispoziţie toată documentaţia vizavi de perioada de pregătire, programul de antrenamente, teste, evaluări finale. Conform acestora, jucătorii erau foarte bine pregătiţi, capabili să ducă testul Cooper fără probleme. Am fost foarte serios cu ei în iarnă, iar Ştefan Petcu poate confirma. Însă după ce a fost instalată noua conducere tehnică, nu mi-a cerut nimeni părerea în privinţa pregătirii.

În această situaţie, eu nu mai am nicio implicare. Vreau doar să se înţeleagă foarte clar cum au stat lucrurile cu adevărat. Mă doare că mereu s-a găsit scuza lipsei pregătirii jucătorilor. E foarte uşor de aruncat vina pe alţii. Forma sportivă şi prospeţimea la meci s-au pierdut din pricina contorizării efortului în timpul antrenamentelor“, a declarat Buşuricu, cel care a activat ca preparator fizic şi la Săgeata Năvodari, CS Mioveni, FC Bihor Oradea şi FC Vaslui.
Cătălin şi-a expus punctul de vedere şi în ceea ce priveşte evoluţia sub aşteptări a Farului în multe meciuri din returul Ligii a 2-a, pe care l-a încheiat fără victorie. „Unii jucători au absentat în perioada de acumulări. E foarte dificil să ai ritm de joc atunci când nu mai joci un an competiţional, iar unii au evoluat acum titulari în toate meciurile. În primele partide, jucătorii au avut determinare şi potenţă fizică însă, apoi, lipsa vizibilă de rezultate, fără goluri marcate şi realizări, a făcut ca pofta lor de joc să dispară. Acesta e motivul căderii“, a arătat Buşuricu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal virtual FC Farul Constanța, pe locul doi în SuperCupa #jucămdeacasă. Când au iar meci „marinarii“

24 Apr 2020 3754

Fotbaliștii de la FC Farul Constanța fac șase antrenamente pe săptămână, trei dintre ele desfășurate online (video)

13 Apr 2020 3577

Dublă aniversare la FC Farul Constanța - Ionuț Ursu și Cătălin Bușuricu

22 Mar 2020 3607

Constănţeanul Cătălin Buşuricu a acţionat în instanţă ASA 2013 Tg. Mureş

26 Aug 2015 4421