Cătălin Moroşanu, invitat special la World Grand Prix III de la Constanţa Luptătorii Superkombat se plimbă cu telegondola şi se înfruntă pe o plajă exclusivistă din Mamaia

Cei 14 luptători Superkombat care vor urca în ring, mâine, la Sala Sporturilor din Constanţa, se vor confrunta pentru prima dată în această după-amiază, la PuroBeach din nordul staţiunii Mamaia, acolo unde sunt programate cântarul oficial şi conferinţa de presă. Cel de-al treilea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat va fi transmis în direct în aproape 90 de ţări de pe cinci continente. Astăzi, sportivii sosiţi la malul Mării Negre din opt ţări vor avea primele lupte, duelul psihologic cu adversarii, dar şi împotriva kilogramelor, majoritatea dintre ei fiind nevoiţi să facă slăbire pentru a intra în categorie. Evenimentul de astăzi, transmis în direct la nivel naţional, este programat pentru ora 17.00 în locaţia exclusivistă din Mamaia, PuroBeach, campionii urmând să împartă şi mai multe invitaţii fanilor sosiţi pentru a asista la cântarul oficial. Cu o oră mai devreme, vedetele Superkombat vor face un tur al staţiunii Mamaia cu telegondola. „Chiar dacă se anunţă vreme urâtă pentru vineri (n.r. astăzi), locaţia este acoperită şi nu vom avea probleme cu ploaia. Cu siguranţă, fanii vor dori să-i vadă pe luptători înaintea galei, iar cântarul este o şansă mare de a putea fi aproape de ei“, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, care a adăugat că printre invitaţii speciali se numără şi Cătălin Moroşanu. Al treilea World Grand Prix al anului, programat pentru mâine, de la ora 22.00, va fi transmis în direct în România de televiziunea sport.ro, iar un bilet pentru gală va costa 30 de lei. Tichetele pot fi achiziţionate de la Sala Sporturilor.

Programul complet al Superkombat World Grand Prix III

1. Super Fight - Categoria semigrea (-81 kg)
Daniel Lazăr (România) vs. Ciprian Şchiopu (România)

2. Semifinala 1 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Michael Terrill (Marea Britanie) vs. Patrick Van Rees (Olanda)

3. Semifinala 2 - Turneu categoria cruiser (-92 kg)
Moises Baute (Spania) vs. Cristian Ristea (România)

4. Super fight - Categoria grea (+96 kg)
Shota Dolidze (Georgia) vs Dorin Robert (România)

5. Super Fight - Categoria uşoară (-63.5 kg)
Cristian Spetcu (România) vs. Paul Jansen (Olanda)

6. Super Fight - Categoria grea (+96 kg)
D’Angelo Marshall (Curacao) vs. Thomas Vaneste (Belgia)

7. Titlul mondial Superkombat - categoria super cruiser (-95 kg)
Ali Cenik (Turcia) vs. Andrei Stoica (România)

8. Finala - turneu categoria cruiser (-92 kg)
Câştigătorul Semifinalei 1 vs. Câştigătorul Semifinalei 2

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

KO-ul anului, premiat în Italia Luptătorul Alex Filip, din Constanţa, l-a „lovit” pe un actor din „Demolition Man” (galerie foto)

19 Nov 2014 4554

Andrei Stoica îşi va apăra titlul mondial Superkombat pe 25 octombrie, la Geneva

25 Sep 2014 1170

Au salvat doi tineri aflaţi în „pericol de înec” la Mamaia Ele sunt componentele Sexy Kombat Team la gala de la Constanţa

28 Jul 2014 4211

Moroşanu, considerat ideal pentru Hollywood Vezi programul Galei Superkombat WGP IV Constanţa

26 Jul 2014 2396

Cătălin Moroşanu revine în ring pe 2 august la Superkombat Constanţa

26 Jul 2014 2951

Concursul de la Mamaia, jurizat de vedeta Playboy Erika Eleniak Frumuseţile de la Miss Baywatch vor urca în ringul Superkombat (galerie foto)

21 Jul 2014 5232