Luptător la Gethika Team Constanţa Cătălin Vieriu, surpriza „Cupei Florii de Cireş“ (galerie foto)

Clubul Gethika Team din Constanţa a participat cu trei practicanţi de Ashihara Karate la Cupa Florii de Cireş, de la Piteşti, obţinând patru medalii. Ionuţ Daniel Toma, de la Mereni, a ocupat locul întâi la kumite (16 ani), învingându-l în finală pe colegul său de club Adin Iuxel Gani, din Topraisar. Acesta din urmă s-a clasat pe treapta a doua a podiumului şi la kata. În proba de kumite (18 ani), Cătălin Vieriu, din Mereni, a obţinut medalia de aur. Vieriu a fost surpriza plăcută a evenimentului.
 
„În ultimul meci, Cătălin a învins un adversar mai greu cu 20 de kilograme decât el şi cu un an de karate în plus. Sportivul nostru este începător, practicând acest sport de trei - patru luni, dar s-a mobilizat, a pus mult suflet şi a câştigat. A fost o surpriză chiar şi pentru mine“, a declarat Nicu Vasiliu, cel care îi pregăteşte pe luptătorii de Ashihara Karate de la Gethika Team Constanţa.
 
În luna mai, aceştia vor participa la două campionate naţionale, cel de seniori (9 mai, Bucureşti) şi cel de juniori (30 mai, Braşov). Până atunci, Eduard Costin Drăgănoiu şi Adin Gani vor participa, în Ungaria, la Campionatul Euro-Asiatic, un bun test înainte de Naţionale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.