Ce afaceri are Toni Iuruc, fostul soț al Simonei Halep. Într-o firmă, la Constanța, este asociat și cu fratele jucătoarei de tenis

 

 
  • În afară de Yucatan Bay SRL, care are adresa în municipiul Constanța, celelalte firme în care apare Apostol Gabriel Iuruc sunt din București.
 
Simona Halep și Toni Iuruc au luat decizia de a divorța, la mai puțin de un an de când se căsătoriseră civil. Pe 15 septembrie 2021, pe litoral, la „Fratelli“, în Mamaia, ei spuneau „Da!“, în fața primarului municipiului Constanța, Virgil Chițac, care a oficiat serviciul civil.    
 
Om de afaceri din București, Gabriel Apostol Iuruc (44 de ani) apare, ca asociat sau administrator, potrivit confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie, în opt firme, dintre care în stare de funcțiune sunt două: Trei Rândunele SRL - în care este administrator și Yucatan Bay SRL - în care are calitatea de asociat (cu 45%).
 
Celelalte societăți sunt: Combat Games SRL (radiată) - asociat, administrator (33%), ACB Advertising Development SRL (altă stare) - asociat, administrator (90%), AdVenture Top Services SRL (altă stare) - asociat, administrator (98%), Promotion & Models Services SRL (radiată) - asociat, administrator (25%), AdVenture International SRL (altă stare) - asociat (100%) și Gama Electric Import Export SRL (radiată) - asociat (5%).
 
În afară de Yucatan Bay SRL, care are adresa în municipiul Constanța, celelalte firme sunt din București.
 
După cum se arată în Monitorul Oficial, în baza cererii nr. 16738 din data de 4 februarie 2022 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată conform art. 11 alin. (1) din OUG nr. 116/2009 pentru instituirea unor măsuri privind activitatea de înregistrare în registrul comerțului, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 84/2010, cu modificările și completările ulterioare, a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea Yucatan Bay SRL. Sediul social al firmei este în municipiul Constanța, iar domeniul principal de activitate e „restaurante“, care constituie și activitatea principală.
 
Fondatori și administratori au fost Apostol - Gabriel Iuruc (domiciliat în București) și Nicolae Halep, fratele Simonei Halep (cu domiciliul în Constanța). Durata de funcționare a firmei e nedeterminată.
 
Ulterior, în firmă s-au produs unele modificări, înscrise în Monitorul Oficial, partea a IV-a, nr. 1703, din 21 aprilie a.c. Astfel, în societate a fost inclus, ca asociat și administrator, Nicolae Stambuli, născut și domiciliat în București. Nicolae Halep și Toni Iuruc au cesionat către Nicolae Stambuli câte o parte socială, capitalul social total de 200 lei (20 de părți sociale) fiind împărţit între asociaţi: Nicolae Halep - 90 lei (9 părți sociale); Toni Iuruc - 90 lei (9 părți sociale); Nicolae Stambuli - 20 lei (2 părți sociale). Participarea la profit şi pierderi este 45% pentru Nicolae Halep, 45% pentru Toni Iuruc și 10% pentru Nicolae Stambuli. Totodată, acesta din urmă a fost numit administrator, pe o perioadă de 50 de ani, în locul lui Nicolae Halep și Toni Iuruc.

 
Potrivit confidas.ro, platformă consultată astăzi, în afară de Yucatan Bay SRL, Nicolae Halep mai apare în firmele SH Resort SRL și New Concept Imob SRL (ambele din Constanța, în funcțiune). Nicolae Stambuli mai apare în două firme din București, ambele în stare de funcțiune, Grune Local Trading SRL (asociat, administrator - 33%) și International Green Fod SRL (asociat - 100%).
 

Yucatan Bay SRL este fără contracte de achiziții publice.
 
Despre Trei Rândunele SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie a.c., societatea Trei Rândunele SRL a fost înființată în anul 2002, are adresa în municipiul București, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Trei Rândunele SRL a avut o cifră de afaceri de 1.040.127 lei, un profit net de 1.153 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 914.396 lei, un profit net de 135.182 lei și patru angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al firmei este Genica Iuruc, iar Apostol Gabriel Iuruc figurează ca administrator. Genica Iuruc este născută în localitatea Cogealac din județul Constanța și mai apare în două firme: TNC Electric International SRL București (altă stare) - asociat, administrator (50%) și Gama Electric Import Export SRL București (radiată) - asociat, administrator (95%).
 
Despre Combat Games SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie a.c., societatea Combat Games SRL a fost înființată în anul 2000, cu adresa în municipiul București, este radiată la Registrul Comerțului (din 23 mai 2016), iar activitatea principală a firmei este „alte activități recreative (utilizarea parcurilor recreative și a plajelor, târguri și expoziții cu caracter recreativ)“.
 
Potrivit sursei citate, ca asociați (cu câte 33,33%) și administratori figurează Adrian Stănescu, Alexandru Țarog și Apostol Gabriel Iuruc, iar ca lichidator - Consensus Omnium IPURL. Alexandru Țarog este născut în Constanța. Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 20 februarie 2019. 
 
Despre ACB Advertising Development SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie a.c., societatea ACB Advertising Development SRL a fost înființată în anul 2007, cu adresa în municipiul București, iar la Registrul Comerțului figurează cu întrerupere temporară de activitate.
 
Conform Confidas.ro, în 2009 (când figura cu activitate principală „Activităţi ale agenţiilor de publicitate“) ACB Advertising Development SRL a avut o cifră de afaceri de 417.573 lei, un profit net de 383.173  lei și un angajat. Situația financiară a anului 2008 prezintă o cifră de afaceri de 144.070  lei, un profit net de 54.107 lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, ca asociați figurează Apostol Gabriel Iuruc (cu 90%), acesta având și calitatea de administrator, și Alexandru Ștefan Arsenescu (cu 10%). Societatea e fără contracte de achiziții publice. Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 6 mai 2010.  
 
Despre AdVenture Top Services SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată astăzi, societatea AdVenture Top Services SRL a fost înființată în anul 2004, cu adresa în municipiul București, iar la Registrul Comerțului apare cu întrerupere temporară de activitate. Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 4 iunie 2010. 
 
Conform Confidas.ro, în 2009 (când figura cu activitate principală „Activităţi ale agenţiilor de publicitate“) AdVenture Top Services SRL a avut o cifră de afaceri de 353.492  lei, o pierdere netă de 141.961 lei și un angajat. Situația financiară a anului 2008 prezintă o cifră de afaceri de 723.064  lei, un profit net de 25.222  lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, ca asociați figurează Apostol Gabriel Iuruc (cu 98%), acesta având și calitatea de administrator, și Alexandru Ștefan Arsenescu (cu 2%). Societatea e fără contracte de achiziții publice.
 
Despre Promotion & Models Services SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată astăzi, societatea Promotion & Models Services SRL a fost înființată în anul 2003, cu adresa în municipiul București și este radiată la Registrul Comerțului. Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 13 februarie 2019. 
 
Conform Confidas.ro, în 2015 (când figura cu activitate principală „Activităţi ale agenţiilor de publicitate“) Promotion & Models Services SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 14 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2011 prezintă o cifră de afaceri de 0  lei, o pierdere netă de 120 lei și 0 angajați.
 
Potrivit sursei citate, ca asociați (cu câte 25%) și administratori figurează Victor Dan Dumitrescu, Apostol Gabriel Iuruc, Liviu Redeleanu și Alexandru Zamfir. Societatea e fără contracte de achiziții publice.
 
Despre AdVenture  International SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată astăzi, societatea AdVenture  International SRL a fost înființată în anul 2002, cu adresa în municipiul București, iar la Registrul Comerțului apare cu întrerupere temporară de activitate (din 1 iulie 2004). Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 1 iulie 2005, activitatea principală fiind „publicitate“.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al firmei este Apostol Gabriel Iuruc, iar calitatea de administrator o are Alexandru Zamfir. Societatea e fără contracte de achiziții publice.
 
Conform vrajitorul.eu, în Monitorul Oficial a fost publicată decizia prin care societatea AdVenture International SRL și-a adăugat mai multe coduri CAEN la activități secundare, toate implicând comerțul. În anul 2004, asociatul unic a decis suspendarea activității companiei.
 
Despre Gama Electric Import Import Export SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată luni, 12 septembrie a.c., societatea Gama Electric Import Import Export SRL a fost înființată în anul 1991, cu adresa în municipiul București, iar la Registrul Comerțului apare ca radiată (din 30 aprilie 2014). Ultima mențiune la Registrul Comerțului e la 21 ianuarie 2019.
 
Conform Confidas.ro, în 2013 (când figura cu activitate principală „Comerţ cu amănuntul al articolelor şi aparatelor electrocasnice, în magazine specializate“) Gama Electric Import Import Export SRL a avut o cifră de afaceri de 0  lei, o pierdere netă de 101.282  lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2012 prezintă o cifră de afaceri de 163.093  lei, o pierdere netă de 72.804 lei și trei angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă sunt Genica Iuruc (cu 95%) și Toni Iuruc (cu 5%). Genica Iuruc îndeplinește și calitatea de administrator. Societatea e fără contracte de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Soțul și fratele Simonei Halep au fondat firma Yucatan Bay. Care e domeniul principal de activitate al societății

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep își sărbătorește astăzi ziua de naștere. „Simt că mai am încă mult de dat pe terenul de tenis“

27 Sep 2022 3300

În urmă cu un an, pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc ce căsătoreau civil într-un club din stațiunea Mamaia

15 Sep 2022 1437

Surse Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la un an de la cununia civilă

07 Sep 2022 9984

Simona Halep a plecat în vacanță! Unde se relaxează campioana din Constanța (GALERIE FOTO)

17 Jul 2022 1580

Simona Halep și Toni Iuruc. Când va avea loc cununia religioasă. Petrecerea, la Sinaia

10 Jul 2022 2742

Soțul și fratele Simonei Halep au fondat firma Yucatan Bay. Care e domeniul principal de activitate al societății

06 Apr 2022 14613

De unde și-a achiziționat Simona Halep rochiile de nuntă. „Îmi place să mă bucur de lucrurile frumoase“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2022 4408

Simona Halep, la Paris. Ce fotografie a postat pe Instagram alături de soțul ei, Toni Iuruc

20 Nov 2021 2440

Editorial Simona Halep. Tenisul e viaţa ei. Nu avea cum să renunţe acum

30 Oct 2021 4392

Simona Halep „Nu ştiu de ce mulţi vorbesc de finalul carierei mele. Acesta nu e aproape“

29 Sep 2021 5883

Simona Halep îşi serbează luni ziua de naştere. Campioana împlineşte 30 de ani

27 Sep 2021 4059

„Casă de piatră, campioana inimilor noastre!“ Imaginile fericirii! Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis, într-un decor de basm (galerie foto)

18 Sep 2021 4470

Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe melodia „Dragostea mea“, cântată de Dan Bittman (video)

16 Sep 2021 6818

Constanța Până la ce oră s-au distrat invitații la petrecerea de nuntă a Simonei Halep (video)

16 Sep 2021 3499

Impresionant foc de artificii la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc (galerie foto-video)

16 Sep 2021 3641