Ce-l nemulţumeşte pe antrenorul Mircea Rednic „Singurul club care nu plânge şi nu face scandal e Viitorul”

  • FC Viitorul a remizat fără goluri pe teren propriu contra Chindiei Târgovişte.
  • A fost un nou rezultat nefavorabil în cursa pe care o duce echipa constănţeană către play-off.
  • Antrenorul Mircea Rednic s-a arătat dezamăgit de remiza din partida cu formaţia târgovişteană.
 
FC Viitorul nu a reuşit să câştige nici cu Chindia Târgovişte, iar antrenorul principal al echipei constănţene, Mircea Rednic, este de părere că de acum lucrurile sunt clare în ce priveşte accederea în play-off.
 
Având mare nevoie de victorii în cursa pentru play-off, formaţia de pe litoral a înregistrat al treilea egal la rând în campionat şi al doilea 0-0. Rednic a subliniat că echipa suferă la finalizare, că unele puncte s-au pierdut uşor, dar şi că Viitorul a fost dezavantajată de unele decizii ale arbitrilor.    
 

„Din cauza noastră”

 
„Păcat, sunt două meciuri în care reuşim să ne apărăm foarte bine şi nu luăm gol, dar nu reuşim să înscriem (n.r. cu FC Hermannstadt în deplasare şi cu Chindia acasă), cu toate că am făcut mai multe schimbări, jucători noi pe poziţii noi. Nu am reuşit astfel să câştigăm şi să profităm de şansa, mică, pe care o mai aveam pentru play-off. Acum lucrurile sunt clare. E greu. Mai sunt nouă puncte în joc, iar cu 40 de puncte n-ai nicio şansă să te califici în play-off (n.r. Viitorul are acum 31 de puncte). Dacă s-a pierdut, calificarea s-a pierdut din cauza noastră. Am pierdut puncte aiurea, mai ales cele trei din meciurile cu Sepsi şi cu CFR, în minutul 92, când nu ai voie. Mai era un minut de prelungire şi ne-am relaxat când nu trebuia. Sunt puncte importante”, a declarat Mircea Rednic.
 

„Nu reuşim să înscriem”

 
Principalul formaţiei constănţene s-a declarat „un pic dezamăgit” de egalul contra Chindiei, „pentru că echipa a jucat”. „În repriza a doua mai ales, am avut ritm, am presat, am adus mingea în faţa porţii, dar, cum s-a întâmplat şi în ultimele meciuri, nu reuşim să înscriem. Dacă nu marchezi, nu ai cum să câştigi. Ca atitudine, agresivitate şi prezenţă în joc, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Chindia doar s-a apărat şi a jucat cu mingi lungi. Singurele lor situaţii mai mari au fost pe ezitările portarului Cojocaru, de două sau trei ori. În rest, nu au fost periculoşi şi nu ne-au pus probleme”, a menţionat antrenorul.
 

„Nu pot să nu vorbesc”

 
Mircea Rednic s-a referit apoi şi la erorile de arbitraj. „Nu pot să nu vorbesc. Văd că toată lumea vorbeşte, iar singurul club care nu vorbeşte sau care nu plânge şi nu face scandal e Viitorul. Au fost situaţii în care se putea acorda penalty fără nicio problemă. Şi se adună. Şi cu Craiova, şi cu Mediaş în tur, acum cu Sibiu (n.r. FC Hermannstadt) şi chiar cu Grădinaru (n.r. în meciul contra Chindiei). Sunt momente în care ei (n.r. arbitrii) nu au luat deciziile potrivite”, s-a arătat nemulţumit tehnicianul.
 

Andrei Artean, reprofilat

 
Mireca Rednic este de părere că şi presiunea rezultatelor apasă asupra echipei. „Normal, unii jucători nu au mare experienţă, aţi văzut ce jucători au fost contra Chindiei, un Pitu, un Andronache, Plus situaţia noastră. N-am rezervă un fundaş central, Dobro (n.r. stoperul Alin Dobrosavlevici). are cartonaşe, sunt obligat ca pe Artean din mijlocaş central să-l trec fundaş central. În momentul în care câştigi, altul e moralul echipei şi al jucătorilor. Atitudine au avut însă, n-am ce să reproşez, poate un singur meci sau o repriză la meciul cu Astra, în care adversarul ne-a dominat, dar în rest echipa nu a avut niciodată probleme. Păcat că avem ocazii, dar nu reuşim să facem diferenţa. E al doilea meci în care nu luăm gol, din punct de vedere defensiv şi ca organizare echipa e foarte bine, dar în faţă sunt momente în care deciziile pe care le luăm nu sunt cele mai bune şi din această cauză suferim”, a mai spus principalul fortmaţiei constănţene.    
 
Sursa foto: FC Viitorul 
 
Citeşte şi:

 
FC Viitorul, încă un pas greşit în drumul spre play-off. Doar egal şi contra Chindiei Târgovişte

Sondaj de opinie
64% dintre respondenţi nu cred că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Meciul UTA - Rapid București deschide etapa a 13-a, vineri, 20 octombrie 2023

19 Oct 2023 1103

Superliga 2023/2024 Duel Mircea Rednic - Ioan Ovidiu Sabău în meciul UTA - Universitatea Cluj, care deschide etapa a noua

14 Sep 2023 1075

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic în timpul meciului UTA Arad – FCSB. Antrenorul este ținut sub supraveghere medicală

30 Aug 2023 888

Cătălin Anghel, antrenor la FC Viitorul, după despărţirea de Mircea Rednic

11 Apr 2021 3579

Mircea Rednic, aniversare tristă Despărţire de FC Viitorul cu puţin timp înainte ca antrenorul să împlinească 59 de ani

09 Apr 2021 1857

FC Viitorul s-a despărţit de antrenorul Mircea Rednic

08 Apr 2021 2918

FC Viitorul va evolua în play-out cu gândul la Europa. Cum s-ar putea califica

06 Apr 2021 3260

Probleme de lot la FC Viitorul Patru jucători au Covid, alţi doi sunt suspendaţi. Ely Fernandes, îndoliat

03 Apr 2021 3902

FC Viitorul, încă un pas greşit în drumul spre play-off. Doar egal şi contra Chindiei Târgovişte

17 Mar 2021 2861

FC Viitorul, meci cu Chindia Târgovişte Mircea Rednic - „Avem nevoie de un succes, pentru moral şi pentru clasament”

17 Mar 2021 2792

FC Viitorul, doar remiză Ce spune Mircea Rednic despre meciul cu FC Hermannstadt

15 Mar 2021 2692

Sondaj de opinie 64% dintre respondenţi nu cred că FC Viitorul se va califica în turneul play-off al Ligii 1

15 Mar 2021 1542

FC Viitorul n-a reuşit să câştige partida cu FC Hermannstadt

13 Mar 2021 3377

FC Viitorul Mircea Rednic - „Avem cinci finale. Suntem obligaţi să le câştigăm pe toate”

08 Mar 2021 2601

FC Viitorul a obţinut in extremis un punct din meciul cu Academica Clinceni

05 Mar 2021 2484