Ce tineri şi frumoşi sunt! Miss Constanţa 2012 este iubita unui fotbalist de la Farul (galerie foto)

miss.jpgMaria Iacob şi Eddy Simon Năstase alcătuiesc o pereche desprinsă parcă din basme. Ea defilează plină de graţie pe podiumul prezentărilor de modă, ca o prinţesă. El joacă precum un prinţ în apărarea echipei constănţene.

Când ies la plimbare, mulţi întorc ochii după ei cu admiraţie. Tineri (ea - 17 ani, el - 18 ani), plini de viaţă şi exuberanţi, Maria şi Eddy Simon sunt fericiţi că se au unul pe celălalt. În plus, o aureolă de celebritate învăluie această frumoasă pereche de liceeni: domnişoara activează în industria modei, iar iubitul ei evoluează cu succes la FC Farul.

miss6.jpgMaria Iacob şi Eddy Simon Năstase sunt împreună de un an şi jumătate. S-au cunoscut în curtea liceului, ambii învăţând la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru" din Constanţa, ea în clasa a XI-a, el în a XII-a. „Ne înţelegem foarte bine. Suntem fericiţi împreună", spune Eddy Simon, mândru că are o prietenă atât de frumoasă şi de cunoscută. Maria este model la Fashion TV, iar în această vară, la Mamaia, a câştigat titlul de Miss Constanţa, în cadrul Fashion TV Summer Festival. Tânăra face şi sport, fiind componentă a secţiei de dans sportiv a LPS-ului. Prezintă moda din 2011, iar până acum a avut acţiuni doar în ţară. Duminică, 4 noiembrie, va bifa prima deplasare în străinătate ca model, la Monte Carlo. „Maria încearcă să îmbine şi şcoala, şi moda. Se descurcă în ambele domenii", arată Eddy Simon.

S-a născut în Franţa

Prenumele său are rezonanţe franţuzeşti, întrucât tânărul jucător al Farului este născut în Franţa, la Albertville. Părinţii săi au locuit acolo zece ani, iar în anul 2000, pe când băiatul avea şase ani, au revenit în România. Tatăl lui Eddy este cunoscutul antrenor constănţean de rugby Virgil Năstase (46 de ani), fost jucător al Farului (mijlocaş la deschidere), fost internaţional şi tehnician la diverse loturi ale României (inclusiv secund al echipei de seniori). A jucat şi în Franţa, la mai multe echipe, printre care şi formaţia din Albertville. „Tata mă susţine 100%. Fiind un fost mare sportiv, visul său e să-i calc pe urme. Mă străduiesc să ajung cât mai sus cu fotbalul. Primul pas e să joc la echipa mare, pentru care am debutat deja", a spus Eddy Simon.

Tânărul a început fotbalul la Farul, cu antrenorul Mihai Turcu. A urmat o scurtă perioadă la Metalul Constanţa, după care a revenit la gruparea „alb-albastră", fiind preluat de antrenorul Ion Constantinescu, cel care îl pregăteşte de cinci ani. „Eddy este un jucător de mare perspectivă. Provine dintr-o familie de sportivi. Ca fundaş central, e foarte bun, dă dovadă de sobrietate în joc", îl descrie Constantinescu pe elevul său. Calităţile stoperului de 1,93 m înălţime au atras şi privirile tehnicienilor de la echipa mare, astfel că, pe finalul sezonului trecut, tânărul fundaş a şi jucat, titular chiar, în două partide de campionat ale echipei mari, cu Gloria Buzău şi cu CSMS Iaşi. Actualmente, face parte dintr-o grupă de elită a juniorilor Farului, pe care o pregăteşte separat antrenorul echipei mari, Alin Artimon. În plus, Eddy se antrenează în timpul săptămânii cu prima formaţie, dar de jucat joacă în continuare la juniori. În scurt timp însă, probabil că va face pasul definitiv la echipa mare. Stoperul evoluează cu numărul 3 pe tricou, iar timp de doi ani, până când a intrat în cercul echipei mari, a fost şi căpitanul echipei de juniori. Idolul său este mijlocaşul lui Liverpool, Steven Gerrard. „Nu l-am văzut pe viu în niciun meci până acum, dar îmi doresc nespus", arată jucătorul, care are multe poze cu fotbalistul englez postate pe pagina sa de Facebook.

Peugeot primit cadou la majorat

Eddy Simon a avut parte de o mare bucurie anul acesta, pe 7 martie, când a împlinit 18 ani. Părinţii i-au făcut cadou un autoturism „Peugeot" albastru, la care fotbalistul tânjea de mult. „De vreo doi ani, aveam o nebunie cu maşinile franţuzeşti. Îmi plac la culme. Iată că visul mi s-a împlinit", a spus singurul copil al familiei Năstase.

Sursa foto: Facebook


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a jucat barajul pentru Euro 2024 Ucraina a completat grupa României

29 Mar 2024 83

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 545

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1060

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 507

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 642

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 465

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 459

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500