Ce trofeu a cucerit Mihnea Harasim Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, medaliaţi la Spring Race Poiana (galerie foto)

Spring Race Poiana, întrecere rutieră de MTB, organizată de Constanţa Cycling Team, a strâns la start peste 150 de participanţi de toate vârstele. Printre ei, şi micii rutieri ai ACS AndoVelo Constanţa, care au obţinut mai multe locuri pe podium. Rareş Iacob a ocupat prima poziţie la categoria 7-10 ani, iar Mihnea Harasim, pe lângă locul întâi la categoria 11-13 ani, a cucerit şi trofeul „Cupa Spring Race Kids Poiana“.
 
De asemenea, Ştefan Matei Anghelescu a fost al treilea la categoria 11-13 ani, iar în cursa de 24 de kilometri, Alex Iacob s-a clasat pe doi la categoria 14-18 ani, iar Aurelian Roberto Genet a ocupat locul trei la aceeaşi secţiune.
 
„Un nou concurs, o nouă provocare pentru micii ciclişti ai clubului nostru! Felicitări copiilor pentru determinarea de care au dat dovadă şi pentru rezultatele frumoase obţinute, cu sprijinul antrenorului Gheorghe Vasiliu (alias nea Tâcă)“, se arată pe pagina de Facebook a ACS AndoVelo Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (ACS AndoVelo)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Poiana şi Cupa Cibo Braşov Micii rutieri de la ACS AndoVelo Constanţa, pe podium şi la ciclocros (galerie foto)

01 Nov 2017 2312

Micul ciclist Rareş Iacob, de la ACS AndoVelo Constanţa, a câştigat Cupa României la Şosea cu o etapă înainte de final (galerie foto)

25 Jul 2017 4613

„Săgeţi“ pe două roţi Cicliştii de la ACS Andovelo Constanţa au urcat pe podium şi la Cupa Naţională de Şosea (galerie foto)

18 Jul 2017 3474

Beach Race Xco, un concurs unic Adulţii şi copiii se întrec la ciclism pe plaja Modern din Constanţa

23 Apr 2016 2812

Singurul concurs de ciclism MTB pe nisip din România se desfăşoară la Constanţa

22 Apr 2016 2597