Cei mai buni triatlonişti participă la H3RO 2021, spectacolul sportiv de la Mamaia

 
  • Evenimentul este organizat de către ACS Smartatletic şi finanțat de Primăria Municipiului Constanța.
 
La Mamaia se va desfăşura şi în acest an, pe 2 octombrie, competiţia de triatlon H3RO, eveniment ajuns la a 13-a ediţie.  
 
Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS Smartatletic, cu o valoare totală a proiectului de 210.419,19 lei.
 
Cei mai buni triatlonişti din România s-au înscris deja.
 
La Campionatul Național pe distanță medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor și Andrei Dudu se vor lupta pentru supremație în cea mai dură și lungă probă din această competiţie.
 
La Campionatul Național pe distanța standard, proba regina a triatlonului, la băieți lupta se va da pe de o parte dintre olimpicul Felix Duchampt și, pe de altă parte, mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz si Nicolae Seitan.
 
La fete, constănţeanca Antoanela Manac și-a anunțat prezența și are planuri mari în concurs.
 
Pe lângă sportivii din România vor fi prezenți sportivi din 11 ţări: Franța, Spania, Ucraina, Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania şi Republica Moldova.
 

Premiile totale vor fi record, în valoare totală de 42 200 de lei. În acest moment, evenimentul este sold out. Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competiţiilor majore de triatlon, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sportiv, dar și medic Antoanela Manac, pe locul cinci la Campionatul Mondial de Aquatlon. Constănțeanca, în cărți pentru Beach Games

04 Nov 2021 3095

„Voi sunteţi eroii noştri!” La H3RO, de la Mamaia, au concurat şi sportivi de la Trident Triathlon Team. Cine a urcat pe podium (galerie foto)

11 Oct 2021 3111

Mamaia Cine a urcat pe podium în probele H3RO 2021, cea mai mare întrecere de triatlon din Estul Europei

04 Oct 2021 3520

UPDATE H3RO 2021, cea mai mare competiţie de triatlon din Estul Europei, s-a desfăşurat la Mamaia (galerie foto)

02 Oct 2021 3026

Jandarmii constănțeni vor asigura ordinea la „H3RO 2021”, cea mai mare competiţie de triatlon din Estul Europei

01 Oct 2021 1663