Cel mai bun sportiv al României s-a căsătorit la Cumpăna (galerie foto)

Cel mai bun jucător de oină din România, căpitanul echipei Frontiera Tomis Constanţa, Mihai Georgescu, s-a căsătorit sâmbătă, oficializându-şi relaţia cu Violeta Filip, arbitru, antrenoare de oină şi fostă handbalistă. Serviciul civil a avut loc la Cumpăna, cei doi unindu-şi destinele în faţa primarului comunei, Mariana Gâju, un mare susţinător al oinei. „Cumpăna a avut deosebita bucurie şi onoare de a găzdui, într-un moment extrem de fericit al vieţii lor, doi mari sportivi nu numai ai Constanţei, ci, îmi permit să spun, şi ai României. Specialiştii apreciază chiar că Mihai Georgescu este cel mai bun jucător român de oină al tuturor timpurilor. Lui Mihai şi Violetei au avut plăcerea să le fie alături, la Cumpăna, printre alţii, Nicolae Dobre, preşedintele Federaţiei Române de Oină, şi Elena Frîncu, cetăţean de onoare al comunei noastre, cea care a condus mulţi ani destinele sportului constănţean”, a declarat Mariana Gâju.

Naş a fost tot o persoană din lumea sportului naţional al României, Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna, din Gorj, care susţine formaţia CS Crasna din localitate. Ceremonialul religios şi petrecerea au avut loc în Constanţa, nuntaşii distrându-se pe cinste la Complexul „Rovas”. Au participat colegi de echipă de la Frontiera Tomis, preşedinţi şi antrenori de la alte cluburi, jucători de la Straja Bucureşti, precum şi alte persoane implicate în oină la nivelul Constanţei. „A fost o nuntă foarte frumoasă, care sper să fie de bun augur şi pentru un alt jucător de la Frontiera Tomis, Bogdan Lupşe, pe care l-am adus la Constanţa încă de când era junior, la 17 ani şi jumătate. El a fost cavalerul de onoare, iar în timpul petrecerii a cerut-o de soţie pe aleasa inimii sale, Paula. Cei doi sunt din Coruia (judeţul Maramureş, la 10 km distanţă de Baia Mare). A fost un moment foarte emoţionant. Atât Mihai Georgescu, cât şi Bogdan Lupşe sunt doi copii deosebiţi, cărora le doresc în viaţă tot binele din lume”, a spus Nicolae Dobre.

Sursa foto: www.perfectpicture.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campion și la claviatură Micul rugbyst Andrei Cristian Diaconescu va participa la concursul național „Barca Talentelor“

17 Jun 2021 1472

Direcţia Municipală pentru Cultură și Sport Mangalia angajează îngrijitor. Condiții

16 Jun 2021 468

Practicarea teqball în România, recunoscută oficial. Noul sport a ajuns și la Mangalia. Spectacol cu Prunea și Selymeș!

16 Jun 2021 1448

Elita Kick-Boxing-ului din România, prezentă la două concursuri desfășurate la Constanța

14 Jun 2021 1327

Imagine rară Campionul Horia Tecău, la vârsta de şase ani. Ce sport a practicat înainte de tenis

14 Jun 2021 1553

Constanța. Acțiune a polițiștilor în zona „Târgului Duminical”. Ce au constatat

13 Jun 2021 528

Campionatul Național al junioarelor II și I la gimnastică artistică feminină, la Constanța

11 Jun 2021 1276

ZIUA LIVE. Care sunt prioritățile de finanțare și proiectele de dezvoltare ale UAT-urilor din județul Constanța?

09 Jun 2021 1008

Comunicat de presă Lansarea proiectului „CONSTRUIRE ȘCOALA CLASELE 0-4 ȘI SALA DE SPORT SAT DARABANI, U.A.T. NEGRU VODĂ, JUD. CONSTANȚA”

09 Jun 2021 326

Decrete semnate Ce legi a promulgat Iohannis. Una dintre ele vizează sprijinirea copiilor în practicarea sportului de performanță

04 Jun 2021 430

Ziua mondială a bicicletei. Ciclismul, izvor de sănătate

03 Jun 2021 514

Constanţa Cupa „1 Iunie” la minihandbal. Zeci de copii s-au bucurat de sport la Sala „Hidrotehnica”

01 Jun 2021 2034

Constanţa Doliu în familia lui Dumitru Ivan, fost preşedinte al CJEFS. S-a stins din viaţă Costel Puianu

31 May 2021 2536

Miza, peste 8 milioane de lei Sport Turism SRL, firma care se ocupă de toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din municipiu, a dat în judecată Municipiul Constanţa - prin Primar

31 May 2021 1065

Interviu online cu Emma Butucă. E campioană la echitaţie! „Odată creată legătura dintre tine și cal, ești totul pentru el”

29 May 2021 3581