„Cel mai puternic fight-card din ultimii zece ani în kickboxingul românesc“ Gala OSS Fighters 5. Meciuri de cinci stele! (galerie foto)


Numai mâine nu e 7 februarie, când, la Bucureşti, în Sala Polivalentă, de la ora 20.00, se va desfăşura super-evenimentul de sporturi de contact „OSS Fighters 05 & SK - Gentlemen's Tournament“, gala de nivel mondial, cu nume mari pe afiş, în organizarea One Star Security Constanţa (Marius Gheorghe) şi a restaurantului Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose); partener - Superkombat (Eduard Irimia); co-producător - Asociaţia Tomis Antidrog Constanţa (George Drăgan); promotor, Alex Filip.  
 
Gala va avea 12 partide pe reguli de K-1: şapte confruntări într-o piramidă de opt la categoria grea (cu premii totale de 35.000 de euro) şi alte cinci meciuri explozive. În piramidă se vor înfrunta Clyde Brunswijk (olandez), Bugra Tugay Erdogan (Turcia), Marco Pisu (Italia), Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (cu cetăţenie olandeză şi surinameză), Giannis Stoforidis (Grecia), Enver Slijvar (Slovenia) şi Thomas Froschauer (Austria). Clyde Brunswijk l-a înlocuit pe Ismael Lazaar ((olandez cu origini marocane), care, „din motive independente de promoţia OSS Fighters, a fost nevoit să se retragă din turneul piramidal a ediţiei OSS Fighters 5, din cauza unor grave probleme familiale şi va lupta in ediţia din vara a OSS Fighters, din staţiunea Mamaia!“, după cum se arată pe pagina de facebook a OSS Fighters. Luptător olandez de top, Clyde Brunswijk este neînvins în România, având victorii în faţa unora dintre cei mai buni sportivi români, precum Cristian Ristea, Sebastian Cozmîncă, Dănuţ Hurduc sau Daniel Alexandru.
 

Main-event-ul galei, finala piramidei

 
Partidele din afara piramidei sunt: la categoria +95 kg - Alexandru Radnev (România) - Milan Miko Dasic (Serbia); la categoria 70 kg - Ștefan Orza (România, de la clubul Sharks Gym Constanţa; antrenor, Daniel Asaftei) - Serghei Zanosiev (Republica Moldova); la categoria 66 kg - Adrian Maxim (România) - Said Malek (Maroc); la categoria 86 kg - Claudiu Alexe (România) - Petros Vardakas (Grecia); la categoria 72,5 kg (co-main-event) - Amansio Paraschiv (România) - Mohammed El-Mir (Danemarca). Main-event-ul galei este finala piramidei.
 

Spectacol pe cinste!

 
„Cel mai puternic fight-card din ultimii zece ani în kickboxingul românesc îl puteţi urmări numai la OSS Fighters! Un turneu de opt la categoria grea cu luptători de top din Europa, un co-main event de cel mai înalt nivel, între campionul mondial Amansio Paraschiv si Mohamed El-Mir şi patru super-fight-uri care vă vor ţine în suspans! Vă invităm să luaţi parte la un kickboxing de calitate şi un spectacol pe cinste! «Fight real, be real! OSS Fighters!»“, este mesajul promoţiei constănţene. Luptătorul grec Petros Vardakas l-a înlocuit pe Nino Patvean, ca adversar al lui Claudiu Alexe. Vardakas a făcut un meci memorabil în cealaltă ediţia a OSS Fighters care s-a desfăşurat la Sala Polivalentă din capitală. Claudiu Alexe se află în faţa celui mai mare test din cariera sa şi promite un meci spectaculos.    
 

„O luptă ce nu trebuie ratată!“   

  
Un superfight exploziv din evenimentul marca OSS Fighters 5 va fi cu siguranţă întâlnirea dintre Amansio Paraschiv şi danezul cu origini palestiniene Mohamed el Mir! „Cu o experienţă foarte mare în sporturile de contact, cei doi sportivi au luptat în cele mai mari promoţii din lume şi au întâlnit cei mai buni luptători din lume la categoria lor. Cu un palmares impresionant de 137 de lupte. Mohamed El Mir vine in România să-l învingă pe campionul mondial Superkombat Amansio Paraschiv, însă românul nu este de acord cu planurile acestuia! O luptă ce nu trebuie ratată!“, arată OSS Fighters.
 

Campion mondial ISKA, în prezenţa lui Gokhan Saki

 
Thomas Forschauer vine după o performanţă extraordinară, austriacul devenind în 2019 campion mondial ISKA, la Istanbul, în prezenţa legendarului Gokhan Saki. „Cu o motivaţie extraordinară, luptătorul austriac îşi doreşte să dispute finala piramidei cu Cristian Riste, în faţa căruia doreşte să-şi ia revanşa! Cine va fi câştigătorul acestui puternic turneu? Vom afla pe 7 februarie“, este prezentat şi Forschauer.
 

L-a învins pe Freddy Kemayo

 
 Turcul Bugra Tugay Erdogan este unul dintre sportivii promiţători din noua generaţie, fiind campion european IFMA în 2018, campion mondial IFMA în 2019, iar în ultimul său meci l-a învins pe experimentatul Freddy Kemayo! „Este cunoscut faptul că turcii sunt războinici înnăscuţi, iar Bugra vine să aducă din nou războiul pe pământ românesc! Lupta pentru câştigarea piramidei se anunţă acerbă! Sunteţi pregătiţi?“, se mai menţionează pe pagina de Facebook OSS Fighters.
 

„Vor încerca sa termine lupta înainte de limită“

 
Un super-fight de excepţie este şi întâlnirea dintre Adrian Maxim, un luptător ce a reprezentat România la cel mai înalt nivel, fiind prezent in promoţii de succes precum WLF, Superkombat sau Glory, şi adversarul său, Said Malek, component la lotului naţional al Marocului, care se antrenează la celebra sală Vos Gym Amsterdam Team Lubbers. „Un superfight ce nu trebuie ratat, între doi luptători care vor încerca sa termine lupta înainte de limită!“, este anunţată lupta lor.

 
Sursa foto: Facebook (OSS Fighters)
 

Citeşte şi:
 
Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

„Lupii tineri!“ Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, îl are ca adversar la OSS Fighters 5 pe Serghei Zanosiev

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Lupii tineri!“ Ştefan Orza, de la Sharks Gym Constanţa, îl are ca adversar la OSS Fighters 5 pe Serghei Zanosiev

11 Jan 2020 4399

Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

04 Jan 2020 5622

Mamaia Rezultatele galei OSS Fighters 4. Amansio Paraschiv își păstrează centura mondială (galerie foto)

22 Aug 2019 6569

Mamaia Luptătorii de la OSS Fighters 4, față în față, în această seară, la cântarul oficial. Marea gală e mâine! (galerie foto)

21 Aug 2019 2462

La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, Amansio Paraschiv îşi apără titlul mondial în faţa italianului Rosario Presti

14 Aug 2019 3506

Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

24 Aug 2018 5361