Celebrul înotător în ape deschise Avram Iancu, la Constanța. Participant la un workshop al FEFS de la Universitatea „Ovidius“ (GALERIE FOTO)


 
  • Avram Iancu a fost distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, la sediu, workshopul „Aspecte privind antrenamentul sportiv modern și lecția de educației fizică în context pandemic”, coordonatorul evenimentului fiind conf. univ. dr. Dragoș Florin Teodor.
 
Organizat sub patronajul Ministerului Educației - Programe extracurriculare 2022,workshopul s-a adresat studenților și masteranzilor FEFS și a avut ca scop formarea competențelor de cercetare științifică pentru consolidarea performanţelor şi a creativităţii specialiştilor din Domeniul Științei Sportului și Educației Fizice. La eveniment s-au înscris peste 100 de participanți, prelegerile fiind susținute de specialiști din domeniu, precum: conf. univ. dr. Teodor Dragoș, prof. dr. Elvira Nica, prof. dr. Nicolae Forminte, Mihai Stere (director coordonator la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi), prof. univ. dr. Adrian Aron și renumitul înotător în ape deschise Avram Iancu, distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
„Discurs motivațional la Constanța! Am avut deosebita plăcere să le vorbesc studenților de la Universitatea Ovidius din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. Am vorbit în multe locuri, dar niciodată viitorilor profesori de sport. Întâlnirea a umplut de energie ambele părți. Mulțumesc pentru invitația specială domnului Decan Melenco Ionel, Prodecanului Larion Alin și lectorului universitar Petrescu Andrei. Felicitări tuturor profesorilor și studenților pentru îmbrățișarea acestui domeniu de activitate!“, a fost mesajul înotătorului hunedorean Avram Iancu.
 
Acesta s-a aflat în județul Constanța și pentru a înota în Dunăre, pe distanța de șase kilometric, în apropiere de Cernavodă, alături de omul de știință german, profesor și atlet Andreas Fath, care a străbătut înot Dunărea de la izvoare până la Marea Neagră, pentru a trage un semnal de alarmă asupra gradului de poluare a apelor fluviului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Avram Iancu)
 
Citește și:

 
„Pentru o cauză în care credem“
Omul de știință german Andreas Fath și Avram Iancu au înotat împreună în Dunăre, în județul Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ceremonie de absolvire pentru promoția 2020-2024 “Avram Iancu-200”a Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța (GALERIE FOTO)

10 Jun 2024 693

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 05 iunie 2024

05 Jun 2024 378

ISU CLUJEtapa Zonală a Concursului Național de Descarcerare va avea loc la Cluj-Napoca

28 May 2024 327

UPDATE Accident rutier în Duminica Floriilor la Cernavodă! Două persoane, rănite

28 Apr 2024 1012

RAJA Constanța anunță oprirea apei în muncipiul Constanța din cauza unei avarii

26 Apr 2024 996

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 633

Un imobil de pe strada Avram Iancu va fi reabilitat Firma lui Răzvan-Ionuț Florea, act de urbanism de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 873

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 615

Muzeul Național de Istorie a României Proiectul expozițional „Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la naștere”, realizat de BNR

17 Apr 2024 660

IPJ ClujAutoturism răsturnat pe strada Avram Iancu din localitatea Florești

12 Apr 2024 342

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 646

Evaluarea unui teren ținută la „secret” Un om de afaceri a dat în judecată CL Constanța. Vrea să vadă cum a fost stabilit prețul unui teren de care municipalitatea vrea să se descotorosească!

13 Mar 2024 1256

Afaceri Constanța Firmă nouă din domeniul construcțiilor, înființată la Mangalia

03 Mar 2024 798

Șofer fără permis, reținut la Constanța! Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Minuta instanței

23 Feb 2024 803

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

13 Jan 2024 1720