Celebrul înotător în ape deschise Avram Iancu, la Constanța. Participant la un workshop al FEFS de la Universitatea „Ovidius“ (GALERIE FOTO)


 
  • Avram Iancu a fost distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) a organizat, la sediu, workshopul „Aspecte privind antrenamentul sportiv modern și lecția de educației fizică în context pandemic”, coordonatorul evenimentului fiind conf. univ. dr. Dragoș Florin Teodor.
 
Organizat sub patronajul Ministerului Educației - Programe extracurriculare 2022,workshopul s-a adresat studenților și masteranzilor FEFS și a avut ca scop formarea competențelor de cercetare științifică pentru consolidarea performanţelor şi a creativităţii specialiştilor din Domeniul Științei Sportului și Educației Fizice. La eveniment s-au înscris peste 100 de participanți, prelegerile fiind susținute de specialiști din domeniu, precum: conf. univ. dr. Teodor Dragoș, prof. dr. Elvira Nica, prof. dr. Nicolae Forminte, Mihai Stere (director coordonator la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi), prof. univ. dr. Adrian Aron și renumitul înotător în ape deschise Avram Iancu, distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.
 
„Discurs motivațional la Constanța! Am avut deosebita plăcere să le vorbesc studenților de la Universitatea Ovidius din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. Am vorbit în multe locuri, dar niciodată viitorilor profesori de sport. Întâlnirea a umplut de energie ambele părți. Mulțumesc pentru invitația specială domnului Decan Melenco Ionel, Prodecanului Larion Alin și lectorului universitar Petrescu Andrei. Felicitări tuturor profesorilor și studenților pentru îmbrățișarea acestui domeniu de activitate!“, a fost mesajul înotătorului hunedorean Avram Iancu.
 
Acesta s-a aflat în județul Constanța și pentru a înota în Dunăre, pe distanța de șase kilometric, în apropiere de Cernavodă, alături de omul de știință german, profesor și atlet Andreas Fath, care a străbătut înot Dunărea de la izvoare până la Marea Neagră, pentru a trage un semnal de alarmă asupra gradului de poluare a apelor fluviului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Avram Iancu)
 
Citește și:

 
„Pentru o cauză în care credem“
Omul de știință german Andreas Fath și Avram Iancu au înotat împreună în Dunăre, în județul Constanța (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firmă nouă pe strada Avram Iancu din Constanța! Iată cu ce se ocupă

18 Apr 2024 404

Muzeul Național de Istorie a României Proiectul expozițional „Avram Iancu. Omul, eroul, legenda, 200 de ani de la naștere”, realizat de BNR

17 Apr 2024 405

IPJ ClujAutoturism răsturnat pe strada Avram Iancu din localitatea Florești

12 Apr 2024 239

Știri Constanța Banca Națională a României lansează monede cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 468

Evaluarea unui teren ținută la „secret” Un om de afaceri a dat în judecată CL Constanța. Vrea să vadă cum a fost stabilit prețul unui teren de care municipalitatea vrea să se descotorosească!

13 Mar 2024 1117

Afaceri Constanța Firmă nouă din domeniul construcțiilor, înființată la Mangalia

03 Mar 2024 694

Șofer fără permis, reținut la Constanța! Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Minuta instanței

23 Feb 2024 726

Primăria Poarta Albă, județul Constanța, contract cu două firme pentru alimentarea cu apă și canalizarea din zona E

13 Jan 2024 1607

Licitatie Publică Constanța Se vinde un teren cu destinație de curți-construcții în Eforie Sud

29 Dec 2023 966

Atenție, șoferi! Trafic restricționat în Constanța. Iată în ce zone (FOTO+VIDEO)

17 Nov 2023 2624

Primăria Constanța Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului pe strada Ștefan cel Mare

15 Nov 2023 982

Constanța Atenție șoferi! Se decopertează carosabilul pe strada Ștefan cel Mare! Traficul, restricționat în zonă

13 Nov 2023 900

Accident în județul Alba Doi copii răniți după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

07 Nov 2023 709

Primăria Constanța Lucrări de modernizare a infrastructurii pietonale în cartierele Constanței (FOTO)

27 Oct 2023 815

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Constanța! Unde se intervine

19 Oct 2023 976