Ciara Rosten, pe primul loc la toate capitolele. Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, a doua victorie la rând


 
  • În cinci meciuri, echipa de pe litoral a strâns şapte puncte, după două victorii şi trei înfrângeri.     
 
Formaţia feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa a realizat a doua victorie din acest sezon al Ligii Naţionale şi prima în deplasare, 78-60 cu CSTBv CSU Olimpia Braşov.
 
Jucătoarele de pe litoral au fructificat forma şi moralul bune de după succesul din runda trecută, 74-64 la Constanţa cu CSM Târgovişte, şi au legat încă un succes. În meciul de sub Tâmpa, a fost egal la pauză, 38-38, iar pe sferturi scorul în disputa Braşov - Constanţa a arătat astfel: 17-20, 21-18, 8-25, 14-15. Pentru Phoenix CSU Simona Halep au marcat Ciara Rosten - 17p, Khiana Johnson - 11p, Bianca Voica - Nagy - 11p, Nicoleta Mititelu - 10p, Jade Vega - 9p, Bianca Fota - 9p, Sara Hinriksdottir - 7p şi Alexandra Robotin - 4p. În cinci meciuri, fetele de pe litoral au strâns şapte puncte, după două victorii şi trei înfrângeri.     
 
„Efortul depus în ultimele săptămâni pentru a ajunge cât mai repede la o formă potrivită începe să dea roade. După succesul în fața lui CS Municipal Târgoviște, de «acasă», a venit și rândul primei victorii în deplasare, pe terenul Olimpiei Brașov. Grație acestui succes am reușit să urcăm temporar, în premieră, pe podiumul clasamentului Ligii Naționale de baschet feminin, după CS Municipal Satu Mare și CS Municipal Alexandria. Chiar dacă meritul acestei victorii remarcabile aparține întregii echipe, de la jucătoare până la staff-ul tehnic, nu putem să nu remarcăm evoluția excepțională a Ciarei Rosten care s-a clasat pe primul loc la toate capitolele. A reușit să marcheze cele mai multe puncte (17), a făcut cele mai multe recuperări (16) și a dat cele mai multe pase decisive (6) dintre toate jucătoarele de pe teren. Toate acestea pentru un incredibil index final de 32“, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix CSU Simona Halep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)
 

Citeşte şi:
 
Phoenix CSU Simona Halep
Bianca Fota şi Sara Hinriksdottir, convocate la Naţionale. Colege la club, adversare la lot

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanța au trecut la scor de CS Rapid București

19 Mar 2022 1947

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța mai are nevoie de un succes ca să-și asigure locul 5

18 Mar 2022 1707

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța a trecut de CSM Alexandria în deplasare

12 Mar 2022 2307

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, succes în deplasare cu CSM Târgovişte

29 Jan 2022 2135

„Victorie de senzație!“ Phoenix CSU Simona Halep a câștigat pe terenul Universității Cluj

12 Jan 2022 1877

Baschet feminin Victorie de senzație obținută de Phoenix CSU Constanţa

29 Dec 2021 1982

Phoenix CSU Simona Halep Ciara Rosten și Sara Hinriksdottir și-au trecut în cont câte un double-double în meciul cu Rapid

28 Dec 2021 1891

Baschet „O mică revanşă“. Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, prima victorie în noul campionat

24 Oct 2021 2152