Ciprian Marica „Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului“

  • Fostul international român, în prezent acționar la FCV Farul Constanța, a făcut mai multe precizări într-un comunicat.

Între fostul jucător de tenis Ilie Năstase și fostul fotbalist Ciprian Marica, în prezenta acționar la FCV Farul Constanța, a izbucnit un conflict, legat de baza „Năstase & Marica Sports Club“, care își caută soluționarea în justiție.

Astăzi, pe pagina sa de Facebook, Ciprian Marica a făcut mai multe precizări pe marginea acestei situații și a declarațiilor lui Ilie Năstase.

Dragi prieteni,

Așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu.
 
Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări. Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.
 
Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină.
 
Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format, conștient fiind de la bun început că voi câștiga mai mult la nivel de satisfacție, de mândrie personală, sportul nefiind o investiție rentabilă în raport cu orice alt domeniu de business.
 
Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă.
 
Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale.


 
Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră.
 

"Năstase & Marica Sports Club", așa cum se poate vedea din denumire, este un proiect comun prin care o bază sportivă a statului s-a transformat total într-un club de elită.
 
În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.
 
Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.
 
Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!
 
Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!
 
La mulți ani, Românie, de Mica Unire!, este mesajul lui Ciprian Marica.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Ciprian Marica)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ciprian Marica, fost fotbalist la Șahtior Donețk „Să ne rugăm pentru pace și pentru toți oamenii din Ucraina!“

26 Feb 2022 1385

Ciprian Marica, după meciul România - Islanda „Am mai trăit un moment negru al fotbalului românesc“

12 Nov 2021 1795

Final de anchetă în cazul tânărului, de 23 de ani, din Năvodari, care ar fi fost sechestrat și bătut

04 Oct 2021 2186

Ciprian Marica, Stelian Carabaș și Costi Bîrboră își serbează sâmbătă zilele de naștere

02 Oct 2021 2092

Finanţare nerambursabilă primită „nejustificat“ Asociația Fotbal Club Unirea Constanța, „bântuită“ de datoriile Asociației FC Farul Constanța

11 Sep 2021 3507

Editorial Farul Constanța. Nu încetați să credeți, visele frumoase se pot împlini!

09 Sep 2021 3877

FCV Farul Constanța SA Câte acțiuni dețin fiecare dintre cei trei acționari, Gică Hagi, Ciprian Marica și Zoltan Iașko

19 Aug 2021 18644

Ciprian Marica a anunţat că, din noul sezon, în Liga a 2-a va activa Fotbal Club Marina

02 Jul 2021 21856

Peluza Marină, întâlniri cu Ciprian Marica și Gică Hagi „Ne bucură faptul că părerea noastră și a suporterilor fariști a contat“

24 Jun 2021 3792

Farul Constanţa, născut din fuziunea dintre FC Farul şi FC Viitorul Gică Hagi - „Toţi trebuie să se simtă mândri de această echipă“

22 Jun 2021 6429

​Furtună la Constanţa! Ce spune Ciprian Marica despre zvonurile privind plecarea sa de la FC Farul şi fuziunea cu FC Viitorul

17 May 2021 7629

FC Farul Constanţa Tiberiu Curt - „Suntem convinși că, în aceeași formulă, vom ajunge acolo unde ne este locul”

31 Mar 2021 3792

Ciprian Marica şi membri ai familiei sale au fost infectaţi cu Covid-19. Ce spune fostul fotbalist despre „vestitorii groazei”

12 Mar 2021 3917

1 februarie - 47 de ani de când Ilie Năstase a fost distins, la New York, cu Racheta de Aur. Cel mai bun jucător al anului 1973!

01 Feb 2021 2705

Scandalul de la meciul PSG - Istanbul Bașakșehir Ciprian Marica - „Nu despre rasism e vorba în cazul nefericitului Colțescu”

10 Dec 2020 3281