Cleopatra joaca rugby cu englezii

Chiselhurst&Sidcup School este in turneu in Romania de cateva zile si urmeaza sa sustina cateva partide de pregatire la noi in tara, una din adversare fiind formatia constanteana Farul Cleopatra * Cei de pe litoral au traditie in a juca astfel de meciuri internationale si se anunta o disputa extrem de tare, mai ales ca oaspetii au printre jucatori cativa rugbysti care fac parte din loturile largite ale Angliei

O formatie de juniori din Anglia, Chiselhurst&Sidcup School, este in turneu in Romania de cateva zile si urmeaza sa sustina cateva partide de pregatire la noi in tara. Englezii si-au ales ca adversare echipele din Brasov, Bucuresti si Constanta, avand astfel ocazia sa-si viziteze locurile pe masura ce isi disputa meciurile. Primele jocuri s-au desfasurat ieri, de la ora 17.00, impotriva formatiei de juniori din Brasov, pe terenul Noua, apoi se va juca astazi la Constanta cu Farul Cleopatra, stadion Farul ora 18.00, si pe 29 august cu juniorii de la Steaua. Formatia engleza a venit la noi in tara cu un lot de circa 40 de jucatori, asa ca isi permite sa dispute cate doua partide cu adversarele sale, avand juniori de U17, U18 si U19. Aceste meciuri sunt cat se poate de binevenite pentru formatiile noastre, care au ocazia sa se verifice inainte de startul campionatului de juniori sub 19 ani, programat la mijlocul lunii septembrie. Atat Brasovul cat si Cleopatra sau Steaua au traditie in a juca astfel de meciuri internationale si se anunta dispute extrem de tari, mai ales ca oaspetii spun ca printre jucatorii lor se gasesc si cativa rugbysti care fac parte din loturile largite ale Angliei. Chiselhurst&Sidcup School este dupa cum se observa si din numele ei, o echipa combinata din doua scoli, ambele din Londra. Cea din urma este chiar destul de cunoscuta, reprezentand un puternic centru de crestere a rugbystilor din aceasta parte a Angliei. Asadar, astazi la Constanta, stadion Farul, ora 18.00, clubul Cleopatra va intalni formatia engleza intr-un meci cat se poate de interesant.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 386

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 976

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 461

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 616

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 610

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1702

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 652

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 545

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 561

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 813

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 601

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 593

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 640

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 527

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 576