Cod Roșu la Buzău! Pompierul Ștefan Orza, „Hulk din Constanța“, antrenamente cu legendarul Mike Passenier, pentru gala Dynamite Fighting Show

  • Luptătorul de pe litoral îl va întâlni în sferturile de finală ale Turneului Super 8 pe Cezar Buzdugan.
 

Luptătorul constănțean Ștefan Orza, de la clubul Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), revine în ringul Dynamite Fighting Show, cel mai puternic circuit de kickboxing din România, înființat de Cătălin Moroșanu.

Pe 13 mai, Sala Sporturilor „Romeo Iamandi“ din Buzău găzduiește o nouă ediție, a 19-a, a DFS, Cod Roșu în Buzău, în cadrul căreia se vor stabili ultimii semifinaliști ai turneelor pentru centurile de campion. Printre cei care vor lupta se numără și Ștefan Orza, cel care, în sferturile de finală ale Turneului Super 8, categoria super-mijlocie (77 kg), îl va întâlni pe Cezar Buzdugan.

„După ce anul trecut a fost un succes incontestabil, Dynamite Fighting Show în Buzău a devenit deja un eveniment de tradiție. De această dată, pe 13 mai, la Sala Sporturilor Romeo Iamandi, se vor desfășura ultimele două sferturi de finală la categoriile super mijlocie și grea, care vor stabili anul acesta cei mai buni luptători din România. Astfel, Florin Rambo Lambagiu vs Costin Dinu și Ștefan Orza vs Cezar Buzdugan sunt parte din turneul Super8, în timp ce duelurile Cristian Ristea vs Marius Munteanu și Ionuț Tancul Iancul vs Sebastian Lutaniuc sunt parte din turneul Heavy8. Florin Ivănoaie, Sebastian Cozmâncă, Andrei Ostrovanu și Eduard Gafencu sunt deja în semifinale. De asemenea, Dynamite Fighting Show 19 Cod Roșu în Buzău va fi completată de super fight-uri internaționale, unde România va fi reprezentată de Sebastian Cozmâncă, Bogdan Năstase, Ștefan Lătescu, Claudiu Bădoi și Călin Petrișor“, se arată pe site-ul oficial al Dynamite Fighting Show.

„Hulk din Constanța, Ștefan Orza, vrea centura DFS, dar Cezar Buzdugan îi stă în cale pe 13 mai, la Buzău“, este mesajul DFS. „Sunt în formă maximă pentru meciul de la Buzău! Echipa mea este lângă mine, pe 13 mai oferim kickbox de calitate! Pe 13 mai, aruncăm ringul in aer!“, a menționat tânărul luptător de pe litoral. Acesta are puțin peste 20 de ani, este originar din satul Moșneni, comuna 23 August, județul Constanța, iar în viața de zi cu zi activează la ISU „Dobrogea“ Constanța, la Secția de Pompieri Mangalia.

Totodată, Ștefan Orza este primul luptător constănțean care a ajuns în „Glory“, cea mai mare promoție de kickboxing din lume. La debut, la Rotterdam, în Olanda, Ștefan s-a duelat cu un luptător olandez, Chico Kwasi, care a câștigat, pricinuindu-i lui Orza prima înfrângere la profesioniști, după 17 victorii în celelalte 17 partide susținute. Constănțeanul a fost învins prin TKO în repriza a doua.

Pentru revenirea în DFS, Ștefan Orza s-a pregătit și cu celebrul olandez Mike Passenier, unul dintre cei mai respectați și mai de succes antrenori din kickboxingul mondial. De-a lungul anilor, acesta a lucrat cu luptători renumiți, precum Melvin Manhoef, Badr Hari, Murthel Groenhart, Sahak Parparyan, Artur Kyshenko, Gokhan Saki, Alistair Overeem, Freddy Kemayo, Bjorn Bregy, Sergey Adamchuk, Yousri Belgaroui sau Sergei Lashchenko. „Pe 13 mai, Ștefan Orza va urca din nou în ringul DFS, în gala lui Cătălin Moroșanu, în direct pe Pro TV! We are Sharks Gym Constanța! Fiți cu ochii pe noi! Reprezentăm Constanța!“, se mai arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Dymanite Fighting Show)


Citește și:

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pompierul din Constanța Ștefan Orza, învins după extra-round în marea finală a Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

16 Dec 2023 1902

Vineri, 15 decembrie 2023 Pompierul din Constanța, Ștefan Orza, contra „Rambo“, în marea finală a Dynamite Fighting Show. „Momentul adevărului!ׅ“

14 Dec 2023 4216

„Inimă de leu“ Ștefan Orza, pompierul din Constanța, s-a calificat în finală la Dynamite Fighting Show și va lupta cu „Rambo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Sep 2023 3253

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2445

Dynamite Fighting Show Luptătorul constănțean Ștefan Orza, victorie în sferturile Turneului Super 8 (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 May 2023 2438

Ștefan Orza, debut cu înfrângere în promoția Glory. „Pur și simplu, nu am fost eu“. Mesajul lui Daniel Ghiță

13 Mar 2023 2097

Ziua cea mare pentru „Diamant“ Luptătorul Ștefan Orza, pompier la ISU „Dobrogea“ Constanța, își face debutul în promoția Glory. „Sus România!“ (GALERIE FOTO)

23 Feb 2023 10463

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9803

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 2904

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1790

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3425

UPDATE Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a câștigat centura la Colosseum Tournament

21 Oct 2022 1985

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

27 Aug 2022 2545

Luptătorul de la Sharks Gym Constanța Ștefan Orza, victorie importantă contra lui Andrei Ostrovanu, la debutul în Dynamite Fighting Show (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 May 2022 5219

„Diamantul“ din Constanța Luptătorul Ștefan Orza, debut la Dynamite Fighting Show. „Un meci pe care îl aștept de foarte mult timp“

24 Mar 2022 7072