Competiţie de fotbal la Tulcea, de ziua de naştere a lui Gică Hagi. Zece echipe s-au întrecut în cinstea „Regelui“ (galerie foto)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi totodată preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, a participat, ieri, la festivitatea de premiere a sportivilor de la cea de-a cincea ediţie a Cupei Hagi, desfăşurată la Sala Polivalentă din Tulcea.
 
Competiţia este organizată de Consiliul Judeţean Tulcea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, participante fiind echipe de juniori C (jucători născuţi în anul 2004 şi mai mici).
 
„Şi în acest an, am avut meciuri frumoase la Sala Polivalentă şi sperăm ca măcar unul dintre fotbaliştii participanţi la această competiţie să ne amintească în viitor, prin ceea ce va face în teren, de cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi. Este o bucurie a noastră că suntem singurul judeţ care îl cinstim cum se cuvine pe marele nostru fotbalist, prin acest eveniment organizat de ziua sa de naştere, competiţie care a beneficiat mereu de sprijinul Consiliului Judeţean“, a declarat Petre Badea.
 
Din partea Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, la eveniment a fost prezent preşedintele acesteia, Paul Peniu, care o oferit câte o minge de fotbal celor zece echipe participante. „Din partea Academiei Hagi şi a mea personal, vă mulţumesc că organizaţi această competiţie. Din câte ştiu eu, sunteţi singurii care organizaţi această cupă pentru a-l omagia pe Gică, în fiecare zi de 5 februarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare şi vă promit că, anul viitor, dacă ne invitaţi, voi veni şi cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua aceasta specială a fondatorului Academiei Hagi şi al Viitorului Constanţa. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea şi Constanţa, reprezentată de Viitorul şi Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-şi clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri şi noi, şi dumneavoastră“, a declarat Paul Peniu.
 
La rândul său, conducerea AJF Tulcea i-a oferit conducerii Academiei Hagi o plachetă aniversară cu mențiunea „Nimic fără Dumnezeu, Nimic fără Hagi în fotbal“.
 
Meciurile disputate de cele zece echipe participante au fost AS Dunărea - Triumf Cerna, Progresul Isaccea - Granitul Babadag, Delta Dobrogea - Şcoala Generală Casimcea, Partizanul Luncaviţa - Voinţa Beştepe, Noua Generaţie Măcin - C.S.S. Tulcea, toţi participanţii fiind premiaţi cu diplome, cupe şi dulciuri, copiii cântându-i la final „La mulți ani!“ marelui fotbalist.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanţa a plecat şi de la Piteşti fără puncte Gică Hagi - „Meritam mai mult, am făcut un meci bun. Trebuia să câştigăm“ (galerie foto)

19 Oct 2021 631

Farul Constanţa, învinsă de FC Argeş în Trivale. „Marinarii“, în continuare fără victorie în deplasare

17 Oct 2021 1187

Era frizer la Negru Vodă, apoi a făcut carieră la Farul Constanța. În Turcia, un fost farist - recompensat cu aur după goluri

16 Oct 2021 15578

Farul Constanța, confruntare cu FC Argeș Gică Hagi - „Sperăm să spargem gheața și în meciurile din deplasare“ (video)

15 Oct 2021 2220

Gică Hagi „Vă rog public să nu mai folosiți numele meu în promovarea jucătorilor altor cluburi, în interesul altora“

09 Oct 2021 5091

UPDATE Ianis Hagi a deschis scorul în meciul Germania - România, cu un gol de senzaţie

08 Oct 2021 1880

Amintirile lui Vasile Mihu. Pentru Farul, a refuzat UTA Cum i-au ținut „marinarii“ piept lui Dinamo, care avea opt internaționali în echipă

07 Oct 2021 2603

Gică Hagi, supărat. Farul tot suferă în deplasare. Acasă luminează altfel „Înseamnă că ei nu știu ce exigențe am eu“ (galerie foto)

05 Oct 2021 2698

Sunt la egalitate de puncte În meciul cu FC Voluntari, Farul Constanța caută prima victorie în deplasare din acest sezon

02 Oct 2021 2198

FC Voluntari - Farul Constanța, în Liga 1 Gică Hagi - „Va fi o partidă interesantă. Se întâlnesc două echipe în formă“

01 Oct 2021 2818

Farul Constanța Golurile decisive ale lui Andrei Ciobanu. „E o bucurie imensă! În acel moment, te gândești la toată lumea“ (galerie foto)

30 Sep 2021 2413

Farul Constanța, parcurs perfect pe teren propriu. Cinci victorii din cinci, cu 13 goluri marcate și unul singur primit! (galerie foto)

28 Sep 2021 1956

Farul Constanţa - CS Mioveni, în Liga 1 Gică Hagi - „Sperăm să fim într-o zi inspirată şi să câştigăm“ (video)

25 Sep 2021 2470

Farul Constanța, meci cu CS Mioveni în Liga 1. „Trebuie să facem un joc bun și să câștigăm“

25 Sep 2021 1733

Farul, eliminată din Cupa României după o eroare de arbitraj Gică Hagi - „A venit VAR-ul! Arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum“ (galerie foto)

24 Sep 2021 2387