Competiţie de fotbal la Tulcea, de ziua de naştere a lui Gică Hagi. Zece echipe s-au întrecut în cinstea „Regelui“ (galerie foto)

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi totodată preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, a participat, ieri, la festivitatea de premiere a sportivilor de la cea de-a cincea ediţie a Cupei Hagi, desfăşurată la Sala Polivalentă din Tulcea.
 
Competiţia este organizată de Consiliul Judeţean Tulcea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Tulcea şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Tulcea, participante fiind echipe de juniori C (jucători născuţi în anul 2004 şi mai mici).
 
„Şi în acest an, am avut meciuri frumoase la Sala Polivalentă şi sperăm ca măcar unul dintre fotbaliştii participanţi la această competiţie să ne amintească în viitor, prin ceea ce va face în teren, de cel mai mare fotbalist al României, Gheorghe Hagi. Este o bucurie a noastră că suntem singurul judeţ care îl cinstim cum se cuvine pe marele nostru fotbalist, prin acest eveniment organizat de ziua sa de naştere, competiţie care a beneficiat mereu de sprijinul Consiliului Judeţean“, a declarat Petre Badea.
 
Din partea Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, la eveniment a fost prezent preşedintele acesteia, Paul Peniu, care o oferit câte o minge de fotbal celor zece echipe participante. „Din partea Academiei Hagi şi a mea personal, vă mulţumesc că organizaţi această competiţie. Din câte ştiu eu, sunteţi singurii care organizaţi această cupă pentru a-l omagia pe Gică, în fiecare zi de 5 februarie. Este pentru prima oară când reprezint Academia Hagi la această sărbătoare şi vă promit că, anul viitor, dacă ne invitaţi, voi veni şi cu grupe de copii de la Academie pentru o confruntare sportivă a copiilor, de ziua aceasta specială a fondatorului Academiei Hagi şi al Viitorului Constanţa. Vreau să precizez că o colaborare între Tulcea şi Constanţa, reprezentată de Viitorul şi Academia Hagi, este deja realizată: avem un copil care, zilele următoare, va veni de la una dintre echipele tulcene la noi, la Academie, pentru a-şi clădi un viitor fotbalistic, de care să fim mândri şi noi, şi dumneavoastră“, a declarat Paul Peniu.
 
La rândul său, conducerea AJF Tulcea i-a oferit conducerii Academiei Hagi o plachetă aniversară cu mențiunea „Nimic fără Dumnezeu, Nimic fără Hagi în fotbal“.
 
Meciurile disputate de cele zece echipe participante au fost AS Dunărea - Triumf Cerna, Progresul Isaccea - Granitul Babadag, Delta Dobrogea - Şcoala Generală Casimcea, Partizanul Luncaviţa - Voinţa Beştepe, Noua Generaţie Măcin - C.S.S. Tulcea, toţi participanţii fiind premiaţi cu diplome, cupe şi dulciuri, copiii cântându-i la final „La mulți ani!“ marelui fotbalist.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3115

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 831

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1384

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1706

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2060

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2340

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6118

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2236

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2914

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2653

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11174

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2152

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1766

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2137

Tricou din partea Farului Constanța, pentru Ivan Duque Marquez, fostul președinte al Columbiei, la final de mandat (GALERIE FOTO)

28 Aug 2022 1910