Constanța A murit Silviu Ispas, fostul profesor de sport din liceu al lui Ilie Floroiu

  • Silviu Ispas este cel care i-a îndrumat primii pași în atletism, la nivel de liceu, celui care avea să devină un mare campion și recordman național.
 
Fostul mare atlet Ilie Floroiu a anunțat astăzi, cu tristețe, că a trecut în neființă, la Constanța, Silviu Ispas, cel care i-a fost profesor de educație fizică și sport la Liceul Agricol Agigea.

Silviu Ispas este cel care i-a îndrumat primii pași în atletism, la nivel de liceu, celui care avea să devină un mare campion și recordman național.

Alături de Gigi Lămureanu, fost coleg de-al său de liceu, Ilie Floroiu deplânge moartea lui Silviu Ispas, iar cei doi transmit condoleanțe familiei îndoliate.

Silviu Ispas se preocupa foarte mult de ora de educație fizică și sport și ținea să aibă elevi la întrecerile campionatelor școlare ori ale crosului tineretului. A pus câteva cărămizi la performanța mea ulterioară, a declarat Ilie Floroiu.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.