Constanța. Aqua Challenge Peste 350 de participanți la ediția a 11-a a maratonului de înot în Marea Neagră



Ediția a 11-a a Aqua Challenge, cel mai prestigios maraton de înot în Marea Neagră, va avea loc pe data de 20 August 2022, la Plaja Zoom Beach din Constanța.

Evenimentul este organizat de Atena Sport Club Constanța (președinte, Răzvan Florea) și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, valoarea totală a proiectului fiind de 107.590 lei.

Pasionații de sport și înot, care vor să-și depășească limitele și să ia parte la Aqua Challenge, se pot înscrie până pe 18 august a.c., accesând pagina: aquachallenge.tyr-sport.ro.  

Aqua Challenge – primul maraton de natație în mare din România – este o competiție de masă care se adresează atât înotătorilor amatori, cât și celor de elită (de performanță). Probele de concurs sunt structurate în funcție de vârsta și nivel de pregătire astfel - proba copiilor (200 m), proba super scurtă (500 m), proba scurtă (1500 m) și proba lungă (5000 m). Organizatorii estimează un număr de peste 350 sportivi, iar ca și factor de noutate, competiția va găzdui Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în organizarea "Campionatul Național de Open Water - ediția II" în cadrul AquaChallenge 2022, se arată într-un comunicat.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Alex Baran

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.