Constanța Centru Național la proba de Speedkick, sub coordonarea ACS Marina. O nouă secție, înființată la clubul de pe litoral (GALERIE FOTO)

 
 
  • În Adunarea Generală, Dan Ungureanu, președintele Marina Constanța, a subliniat că  anul 2021 a fost unul extraordinar din punct de vedere competițional la gruparea pe care o conduce.
  
Asociația Clubul Sportiv Marina Constanța a susținut, în format hibrid (cu participare fizică și online), Adunarea Generală a clubului.
 
Reuniunea a avut loc în sala de conferințe a hotelului Carol din Constanța cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva Covid-19.  
 

Agenda adunării generale a cuprins atât aspectele obișnuite ale unei astfel de ședințe de evaluare și planificare, dar și elemente care sunt reflecții ale filosofiei proprii, ale culturii organizaționale specifice, care conferă autenticitate și unicitate Clubului Sportiv Marina Constanța. În cadrul adunării generale au fost prezentate bilanțul contabil, rapoartele coordonatorilor secțiilor de Taekwondo WT, Ju Jitsu, Judo și Pangration,  precum și evaluarea comunicării publice și îndeplinirea obiectivelor de performanță asumate. De asemenea, a fost aprobată înființarea secției de Squash, sub coordonarea președintelui Ungureanu Dan, se arată într-un comunicat al clubului.

 
Totodată, în cadrul întâlnirii au fost dezbătute aspecte privind tehnologiile informatice utilizate pentru optimizarea activității, proiectele de viitor ale clubului sportiv și efectele acestora, au fost prezentate lecțiile identificate și elementele implementate.
 

Pornind de la angajamentul față de comunitate, de valorile și principiile clubului și luând în considerare intențiile de integrare a sportivilor în societate, precum și de susținere a conceptului european privind dezvoltarea unor cariere duale, clubul nostru a dezvoltat programele ACS Marina Scholarship și „Nu vei fi toată viața doar sportiv și antrenor”. Astfel, cu ocazia adunării generale au fost prezentate și discutate obiectivele și strategiile de dezvoltare personală ale instructorilor și antrenorilor.  Participanții au beneficiat de excelente prezentări din partea firmei Marina Management SRL privind conceptul de competențele profesionale, modalități de dezvoltare și perfecționare, aspecte privind încheierea contractelor de activitate sportivă, de voluntariat, de finanțare, etc. fiind explicat, în manieră personalizată, cadrul juridic aferent subiectelor analizate, precum și opțiuni ori strategii personale și organizaționale de adoptat, conform sursei citate.

 
  
Dan Ungureanu, președintele Marina Constanța, a subliniat că  anul 2021 a fost unul extraordinar din punct de vedere competițional.
 

Aș începe cu rezultatele foarte bune ale secției de Taekwondo WT – disciplină olimpică, din care enumăr titluri de campion național și balcanic, numeroase medalii la cupa României și competiții internaționale. La secția de Taekwondo WT vreau să scot în evidență organizarea și implicarea Federației de Taekwondo WT care în acest context pandemic a depus eforturi să organizeze competiții și să sprijine cluburile din țară. În urma rezultatelor sportivilor noștri si a managementului excelent a consiliului director al ACS Marina, în anul 2021 Constanța a fost desemnată Centrul Național la proba de Speedkick, sub coordonarea clubului ACS Marina Constanța, a menționat Dan Ungureanu.

 
În anul 2021. a fost înființată secția de Judo a Clubului Sportiv Marina Constanța, sub coordonarea antrenorului Timur Gelal.
 

La această disciplină clubul nostru a participat la două evenimente, Cupa Black Sea pe plajă unde am obținut cele mai multe medalii dintre cluburile constănțene participante și Cupa CSM Sf Gheorghe unde am participat cu 51 de sportivi obținând locul 1 la clasamentul general. Sunt sigur că anul 2022 va fi unul foarte bun pentru secția de Judo, a mai spus președintele clubului.

 
Referitor la activitatea Secției de Ju Jitsu, afiliată la Federația Română de Arte Marțiale, Dan Ungureanu a punctat că sportivii si-au întrecut obiectivele de performanță scontate.
 

După un campionat național excelent cu foarte multe titluri naționale, munca sportivilor noștri se încununează la finalul anului cu un titlu de campion mondial prin David Rizu, un titlu de vicecampioană mondială prin Kraus Daria precum și două clasări onorante pentru David Dorneanu și Stefan Avram. Pentru secția de Ju Jitsu urmează Campionatul European U16,U18 &U21 la Heraklion, Creta în luna Martie 2022, a arătat Dan Ungureanu.

 
Totodată, la Marina Constanța anul 2021 a fost unul în care competențele privind elaborarea și managementul proiectelor sportive, în condițiile impredictibilității oferite de pandemia de Covid-19, au fost perfecționate.

 

Astfel, Clubul Sportiv Marina Constanța a obținut prin concurs, finanțare de la Primăria Municipiului Constanța pentru proiectul sportiv “Sportul de performanță împotriva Covid 19” orientat către susținerea sportului de performanță. Proiectul a fost un succes, ceea ce ne oferă speranțe și încredere pentru viitor, iar pe această cale țin să mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în conceperea acestuia și în derularea activităților, a arătat președintele grupării.

 
Marina Constanța a oferit un punct de vedere și în urma înființării CSM Constanța.
 

Dată fiind dinamica activităților privind inițiativa autorităților locale de înființare a Clubului Sportiv Municipal Constanța, în urma analizei informațiilor apărute în mass media locală, Clubul Sportiv Marina Constanța dorește să salute intenția oficialităților, să ureze succes noii entități și își declară deschiderea privind identificarea unor modalități mutual avantajoase privind colaborarea, atât la nivel de management, cât și la nivelul secțiilor aferente ramurilor sportive, unde ACS Marina Contanța obține constant performanțe, a arătat Dan Ungureanu.

 

În anul 2022, obiectivele de performanță sportivă au fost stabilite și asumate la nivel de excelență, iar în domeniul managementului sportiv, ACS Marina Constanța împreună cu partenerii săi își propune să coordoneze eficient Centrul Național de Taekwondo WT Speedkick și să contribuie la înființarea Asociațiilor județene de Taekwondo WT și de Arte Marțiale.
 

Motto-ul ”Respect-Disciplină-Performanță” definește sistemul relațional al  Clubului Sportiv Marina Constanța și ne determină să ne asumăm excelența în fiecare acțiune. În concluzie, privim cu încredere și curaj spre viitor știind că valorile în care credem și principiile pe care le respectăm ne vor deschide calea către noi performanțe și contribuții semnificative pentru comunitatea locală, se mai precizează în comunicat.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mazăre şi moştenitorii Pe cine caută Tribunalul Constanţa în procesul pentru casa fostului primar

21 Jan 2022 9584

Înalta Curte, decizie definitivă în legătură cu concesiunea Portului Tomis! (DOCUMENT)

20 Jan 2022 4295

A deținut jumătate din hotelul Meteor, din Eforie Marina Travel SRL, băgată în insolvenţă de una dintre firmele familiei Copos, radiată din Registrul Comerţului (DOCUMENTE)

05 Jan 2022 738

Cu ce sume a premiat municipalitatea performanțele CS Marina Constanța și ale BC Athletic Neptun și Phoenix CSU Simona Halep (DOCUMENTE)

31 Dec 2021 1634

Festivitatea de final de an la ACS Marina Constanţa. Premii pentru performeri (GALERIE FOTO)

19 Dec 2021 2322

Escală la Constanța a fregatei multi-rol Auvergne (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Dec 2021 1015

Lumea marinarilor Mai-marele marinei civile Dumitru Munteanu, consilier diplomatic (galerie foto)

10 Dec 2021 1606

Dosarul privind concesiunea Portului Turistic Tomis va fi soluționat de Înalta Curte

27 Nov 2021 705

Micii luptători de la CS Marina Constanţa participă la două întreceri internaționale (GALERIE FOTO)

25 Nov 2021 1879

Interviu online cu David Rizu, campion mondial la Ju Jitsu „În momentul în care câştigi un trofeu, uiți de toate greutățile întâmpinate“

20 Nov 2021 4469

#Dobrogea143 Liceul de Marină Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

19 Nov 2021 814

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ Constanța la aniversare, 149 de ani de la înființare

17 Nov 2021 2237

Marius Tataoană Student la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, campion la Ju Jitsu. Palmares bogat! Performer în concurs, dar şi antrenor (GALERIE FOTO)

15 Nov 2021 3852

Lumea marinarilor Comandanții unici ai Portului Constanța (III) Teofil Pop, inginer, atașat militar

12 Nov 2021 2248

CS Marina Constanţa David Rizu - campion mondial la Ju Jitsu, Daria Kraus - vicecampioană a lumii

08 Nov 2021 2645