Constanţa Copiii s-au întrecut la Cupa Centenarului la mini-volei (galerie foto)

Academia de Volei Tomis Constanţa a organizat, pe terenul de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“, „Cupa Centenarului“ la mini-volei, o întrecere la care organizatorilor le-au fost alături gazdele de la FEFS, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi alţi parteneri.

Echipa Volei Tomis Constanţa îşi consolidează poziţia de pepinieră a voleiului juvenil constănţean şi se mândreşte cu cei mai inspiraţi şi motivaţi copii, alături de cei mai răbdători şi altruişti părinţi. Suntem mândri de toţi cei peste 60 de copii care fac parte din echipa noastră şi de spiritul de luptă de care dau dovadă la fiecare antrenament sau competiţie. Am reunit încă o dată pasiunea, experienţa şi generozitatea, împreună cu dorinţa, zâmbetul şi voioşia, atribute care ne împing să cutezăm în anul 2019 la proiecte şi la realizări mult mai mari. Dăruirea copiilor şi ambiţia de autodepăşire ne îndeamnă să investim şi mai mult pentru a crea condiţii optime, care să asigure evoluţia şi să îndrepte către marea performanţă, au menţionat organizatorii.


Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanţa)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

14 Nov 2018 1788

Revista presei locale

08 Nov 2018 1641

Frontiera Tomis Constanţa, pe locul doi la Cupa Centenarului la oină (galerie foto)

27 Aug 2018 1767

ACS Frontiera Tomis Constanţa participă la Cupa Centenarului la Oină!

22 Aug 2018 1428

Locul întâi la etapa zonală Echipa IJJ Constanţa s-a calificat în optimile Cupei Centenarului Marii Uniri la minifotbal (galerie foto)

27 Apr 2018 1757

Echipa de oină a Dobrogei, pe locul doi la Cupa Unirii. Întrecerea s-a desfăşurat în Republica Moldova

24 Oct 2017 2107