Constanța Cursuri gratuite pentru elevi de inițiere în diferite discipline sportive, prin Proiectul Hercules, ediția a treia (DOCUMENT)

 
 
În perioada 20-26 februarie 2023, Ministerul Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, va desfășura pe litoral cea de-a treia ediție a Proiectului HERCULES, program destinat atragerii copiilor către sport, care oferă elevilor cu vârste între 6 și 15 ani cursuri gratuite de inițiere în diferite discipline.

Obiectivul este de a deprinde copiii cu practicarea sportului și a-i aduce mai aproape de performanță. Elevii constănțeni sunt invitați să petreacă activ, gratuit, o săptămână de neuitat, în care distracția se va îmbina cu mișcarea și descoperirea tainelor următoarelor discipline sportive: baschet, gimnastică artistică, scrimă, șah, tenis și volei, se arată într-un comunicat al DJST Constanța.


Amănunte, în documentul atașat.

Sursa foto: Facebook (DJST Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Proiectul „Hercules“, la ediția a patra. Copiii beneficiază de cursuri gratuite, la 12 sporturi, și în vacanța de vară

29 Jun 2023 2034

Copiii participă, la Cumpăna, la cursuri gratuite de inițiere în fotbal, în proiectul „Hercules“ (GALERIE FOTO)

26 Oct 2022 1283

Constanța. Ediția a doua a proiectului „Hercules“ Cursuri gratuite pentru inițierea copiilor în diferite discipline sportive

21 Oct 2022 1605

Scrimă în curtea CS Farul Constanța, în cadrul proiectului național „Hercules“. „De aici vor pleca noii campioni“ (GALERIE FOTO)

13 Aug 2022 1732