Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști a promovat în Liga 1 de minifotbal (video)

  • FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța).
  • Echipa este alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari).
  • FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător).
 

Înființată la Constanța pe 30 noiembrie 2019, echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști și-a atins obiectivul de a accede în Liga 1 (zona Constanța) a Campionatului Național.

Alcătuită din militari (atât din Constanța, cât și din județ, majoritatea foști jucători divizionari), FC LMP a avut evoluții și rezultate pozitive în meciurile pe care le-a disputat în Liga a II-a (zona Constanța) și se numără printre echipele care, în sezonul viitor, vor evolua în divizia superioară. În ultimul meci jucat în Liga a II-a, FC LMP a dispus de RCS&RDS cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.
 


”Avem jucători cu mare experiență”

”Suntem conștienți că în Liga 1 este un alt nivel, dar vrem să facem o figură frumoasă și în acest eșalon. Suntem optimiști, avem jucători cu mare experiență și, în plus, ne-am și întărit cu trei fotbaliști. Sperăm să avem și în Liga 1 evoluții bune”, a declarat Dănuț Albu (președintele Ligii Militarilor Profesioniști), cel care se ocupă de aspectele administrative și organizatorice ale echipei.



Multe victorii în Liga a 2-a

FC LMP este pregătită de Virgil Stoian (antrenor principal) și Florinel Mari Dumitra, antrenor secund (dar și jucător). ”Deși suntem o echipă înființată doar de un an, iar în Liga a II-a am preluat locul unei alte echipe, care era ultima în clasament (fără niciun punct), am avut un parcurs foarte bun în campionat, cu multe victorii. Lotul nostru valoros, cu jucători care au meciuri inclusiv la Liga a 2-a (la fotbal pe teren normal) și la echipa națională de fotbal pe plajă, ne dă speranțe că vom avea evoluții apreciate și în Liga 1. Sperăm să obținem cel puțin rezultatele de la Liga a 2-a și să facem o figură frumoasă”, a spus Florinel Mari Dumitra.
 


Plachete de excelență pentru Florin Lar și Ionuț Ilie

Cu ocazia Zilei Armatei Române, LMP a decernat placheta de excelență a Ligii Militarilor Profesioniști cap. Florin Ion Lar și cap. Ionuț Ilie (ambii, jucători la FC LMP), ”în semn de recunoștință pentru performanțele sportive realizate și în semn de apreciere pentru întreaga activitate militară”.



Citește și:

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, figură frumoasă în campionatul de minifotbal. Obiectivul e promovarea în Liga I (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Neptun La „Cupa Camarazii LMP“ participă și echipa militarilor din Muntenegru. Helmuth Duckadam, invitat de onoare (GALERIE FOTO)

14 Sep 2023 1234

Liga Militarilor Profesioniști, poveste impresionantă. Soție de militar, o mândrie dar...

14 Apr 2023 2616

Marina LMP Constanța, pe locul trei la „Cupa Camarazii LMP“, de la Neptun

20 Sep 2022 1407

Militarii se întrec la Neptun la Cupa „Camarazii LMP“

11 Aug 2022 1516

Liga Militarilor Profesioniști, plachetă de excelență pentru Ionuț Gabriel Neagu, performer și în sport

29 Jul 2022 1664

Mini-fotbal Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, două victorii mari, la echipe de pe podium. „Am reușit să formez o adevărată familie“

16 Mar 2022 3036

Minifotbal Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, victorie la scor și cu FC Soveja. Retur început în forță

11 Jan 2022 2896

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4399

Constanța Liga Militarilor Profesioniști, plachetă de excelență pentru luptătorul Ștefan Ilașcu (GALERIE FOTO)

19 Nov 2021 3429

Minifotbal Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, vicecampioană la „Superliga Companiilor“ (galerie foto)

20 Jul 2021 2784

Plugușorul Ligii Militarilor Profesioniști Mâine anul se înnoiește/Costul vieții noastre crește/ Și salariul tot pe loc/Cîțu-i fratele lui Boc!

31 Dec 2020 3459

Dănuț Albu, președintele LMP, mesaj în Ajunul Crăciunului

24 Dec 2020 2510

Membrii Ligii Militarilor Profesioniști, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu zece copii din Corbu, județul Constanța

22 Dec 2020 1970

Titlu de Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesioniști pentru caporalul Florin Fănaru. A săvârșit reale fapte de eroism (galerie foto)

20 Dec 2020 2374

Apel umanitar Liga Militarilor Profesionişti vine în ajutorul Sarei Maria, fetița cap. Zaharia Sorinel din cadrul Fregatei F-222 "Regina Maria"

15 Dec 2020 2810