Constanța „Fă-ți vocea auzită! Implică-te!“. Ce categorii sunt nominalizate la ediția a 17-a a Galei Voluntarilor

 
 
 
 
Ediția a 17-a a Galei Voluntarilor, eveniment organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța, al Fotbal Club Farul Constanța și al Bazei Logistice Navale „Pontica” din Constanța, se va desfășura luni, 5 decembrie, la ora 17.00, în Sala de Festivități a Bazei Logistice Navale „Pontica” Constanța.
 
Categoriile nominalizate:
 
  • Voluntarul anului
  • Compania anului
  • Instituția de învățământ a anului
  • Proiectul de voluntariat al anului
  • Trofeul Prieteniei
  • Organizația anului
  • Coordonatorul de voluntari
  • Voluntarul senior
  • Mini și voluntarul junior
  • Voluntarul mentor
  • Voluntarul implicat prin sport
  • Jurnalistul anului.
 
Momentele artistice ale evenimentului vor fi susținute de Maria Cristina Chiruță, Elvis Constanța, Ansamblul Armânesc Iholu, Ansamblul Grecesc Astras, Ana Maria Baltă, Maria Spineanu, Centrul de Pregătire Artistică Darclee, Corul Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, Corul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Walter Ghicolescu, Ionuț Roșu și It’s What I Love by Elena Rușa.
 

5 Decembrie este Ziua Internațională a Voluntarului, sărbătorită neîntrerupt în municipiul Constanța încă din 2006 și decretată de către Organizația Națiunilor Unite pentru a comemora impactul pozitiv al voluntarilor japonezi care, prin implicarea si dăruirea lor necondiționată, au înlăturat în timp record efectele devastatoare ale Celui de-al Doilea Război Mondial și ale celor două bombe atomice de la Hiroshima și Nagasaki, a menționat Ionuț Francisc Paloși, directorul executiv al DJST Constanța. 

 

Gala Voluntarilor Constanța este un eveniment public, apolitic, dedicat persoanelor, organizațiilor, instituțiilor de drept public sau privat ce inițiază, sprijină, facilitează și implementează activități de voluntariat. Cu titlu de exemplu - asociații, fundații, unități școlare, societăți, instituții publice, instituții de presă, grupuri informale, cluburi sportive.

 

Gala este deschisă participării tuturor organizațiilor nonguvernamentale de și pentru tineret, instituţiilor de presă, instituţiilor de învăţământ şi altor entități private sau de utilitate publică care implică voluntari sau sprijină programe de voluntariat în judeţul Constanța. Acestea au dreptul de a depune nominalizări pentru categoriile de premii prezentate in formularul de inscriere, fără nicio discriminare. Tema abordată în Anul European al Tineretului 2022, datorită contextului oferit de către Comisia Europeană prin denumirea acestui an postpandemic, este motto-ul: Fă-ți vocea auzită! Implică-te!, se arată pe Facebook.    

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Gala Voluntarilor 2022)
 
Citește și:
DJST Constanța organizează „Gala Voluntarului 2021“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.