Constanța. „Fii tare, Iulică!“ Fotbalistul Iulian Voinea are nevoie de ajutor. Mesaje de susținere afișate la mai multe partide (GALERIE FOTO)


 
  • Jucătorul se află sub tratament și a început recuperarea, iar pentru a beneficia de cele mai bune condiții se solicită un mic ajutor din partea tuturor.
 
Iulian Voinea, unul dintre jucătorii echipei de minifotbal CS CFR Arsenal Inel II, campioana județului Constanța, dar și jucător la echipa Gloria Albești, din Liga a 3-a, se confruntă cu probleme de sănătate, iar colegii săi au lansat un apel umanitar în sprijinul tânărului.
 
„Apel umanitar! Alături de Iulian! Colegul nostru a suferit un nedorit accident, în urma căruia trebuie să lupte pentru ca să fie învingător! Iulică se află sub tratament și a început recuperarea, iar pentru a beneficia de cele mai bune condiții solicităm un mic ajutor din partea tuturor. Important este ca toate gândurile de sănătate și energiile pozitive să se îndrepte spre Iulică! De asemenea, cei care doresc să sprijine financiar o pot face în contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian - RO81BTRLRONCRT0386869701. Mulțumim, totodată, jucătorilor formațiilor Gloria Albești și Șoimii Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, care au afișat înaintea partidelor susținute săptămâna trecută un mesaj de susținere! Și colegii de la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, cărora le mulțumim din suflet, sunt alături de Iulian și îl susțin necondiționa!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a CS CFR Arsenal Inel II.
 
„Suntem alături de tine, Iulian“ (Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu), „Fii tare, Iulian!“ (Axiopolis Cernavodă) și „Fii tare, Iulică!“ (Gloria Albești), au fost mesajele afișate. 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Arsenal Inel II“. 
 

Citește și:
 
Minifotbal. Liga 1 Constanța
CFR Arsenal Inel II, campioană a treia oară la rând, fără înfrângere! Mihai Zugravu, jucătorul sezonului (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbalul județului Constanța Liga a 4-a. Rezultatele etapei a 29-a + clasamente (seniori și juniori)

07 May 2023 1716

Meciul de fotbal CS Năvodari - CS Medgidia are și o latură umanitară, pentru ajutorarea militarului Iulian Voinea. „Trebuie să continue lupta“

06 May 2023 1847

Constanța Tricoul purtat de Alexandru Cicâldău în meciul Moldova - România 0-5, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea (GALERIE FOTO)

09 Feb 2023 1642

Oferit de Denis Alibec Tricou de la Națională, cu semnăturile tricolorilor, scos la licitație pentru ajutorarea lui Iulian Voinea

03 Oct 2022 2487

Arsenal Inel II, de la extaz la agonie în meciul cu Borussia. Iulian Voinea, cel mai bun constănţean. Cadou la aniversare (galerie foto)

07 Jul 2021 3236

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 octombrie 2020

26 Oct 2020 2354

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 09 august 2019

14 Aug 2019 2382

Oficial despre cazul celor aproape 40 de constănţeni trimişi în judecată. Peste 100 de infracțiuni

25 Jul 2017 2964

Constanţa. UPDATE 2. Aproape 40 de persoane trimise în judecată pentru luare de mită. Iată lista completă

25 Jul 2017 11224