Constanţa. Fostul poliţist şi campion la lupte S-au scurs şase luni de la moartea, la numai 46 de ani, a lui Claudiu Pătraşcu

  • Fost campion la lupte, Claudiu Pătraşcu era lucrător în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa.
  • Un sportiv de excepție și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere.
  • În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetițe, colegi și prieteni înmărmuriți de această veste.

S-au scurs şase luni de când constănţeanul Claudiu Pătraşcu, poliţist şi fost campion la lupte, a trecut în lumea celor drepţi, la numai 46 de ani, răpus de coronavirus.

Lucrător în cadrul Poliţiei Transporturi Constanţa, soţ şi tată a două fetiţe, Claudiu Pătraşcu a luptat zile în şir cu virusul nemilos, fiind internat aproape două săptămâni în spital. „A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugaţi-vă pentru viaţa mea!“, a fost un mesaj postat de fostul campion de pe patul de spital. „FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Română de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!” , a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook de Federaţia Română de Lupte.


Înmormântat cu onoruri militare

Claudiu Pătraşcu a fost înmormântat la Constaţa cu onoruri militare. „Un alt coleg, tată, prieten, camarad, Claudiu Pătrascu, de 46 de ani, din cadrul Poliției Transporturi Constanța, a fost răpus de Covid în această seară, după aproape 2 săptămâni de la internare și după o mobilizare exemplară a prietenilor și colegilor pentru a dona plasmă și sânge, care să îl ajute pe Claudiu să ajungă cât mai repede acasă, lângă familie. În urma lui a rămas o soţie sfâșiată de durere şi două fetițe, colegi și prieteni înmărmuriți de această veste. Este dovada clară că poliţiştii, prin natura misiunilor pe care le desfăşoară, sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu SARS COV2. Drum lin către îngeri, camarade! Condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis şi poliţiştii.


Din păcate, a plecat dintre noi mult prea devreme!”

La şase luni de la moartea fostului campion, Vasile Vicol, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa a postat pe Facebook un mesaj emoţionant. „Colegul nostru, sportivul Claudi Pătraşcu, a împlinit 6 luni de când nu mai este printre noi. Un om bun, cald, un familist exemplu, un tată extraordinar, un soț model, un fiu bun, numai la superlativ pot vorbi despre acest om. Din păcate, a plecat dintre noi mult prea devreme, lăsând în urmă multă durere, inimi sfâşiate, mult... gol. Odihneşte în pace prieten drag! Moartea este urâtă, este uşoară, greu este pentru cei care rămân să plângă. Suntem trecători prin viață, care este mult prea scurtă, de aceea trebuie să o trăim intens, să petrecem cât mai mult timp cu familia, să fim buni, calzi, omenoşi, că nu luăm nimic cu noi. Fii mai bun, omule, lasă răutatea, invidia şi ura deoparte, trăieşte fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima. Timpul este prea lent pentru cei care aşteaptă, prea iute pentru cei care se tem, prea lung pentru cei care se plâng, prea scurt pentru cei care sărbătoresc, pentru cei ce iubesc, timpul este o eternitate, iar pentru cel ce iartă, timpul este «zâmbetul» lui. Timpul este suficient pentru cei care chiar îl folosesc, la timp! Fă-ți timp, zâmbeşte... e timp!”, a menţionat Vasile Vicol.

„Woow, câte cuvinte minunate... Dumnezeu să-l odihnească în liniște!”


„Dumnezeu să-l odihnească! Nici acum nu-mi vine să cred!”

„Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au fost trei dintre mesajele apropiaţilor.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa


Citeşte şi:

Polițistul constănțean Claudiu Pătrașcu este înmormântat azi cu onoruri militare

Sportul constănțean, în doliu! Un multiplu campion, răpus de coronavirus. Avea doar 46 de ani
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polițistul constănțean Claudiu Pătrașcu este înmormântat azi cu onoruri militare

09 Dec 2020 12161

Sportul constănțean, în doliu! Un multiplu campion, răpus de coronavirus. Avea doar 46 de ani

06 Dec 2020 3040

Fetiţa căpitanului SSC Farul, Florin Pătraşcu, a fost creştinată „Să vă facă viaţa o sărbătoare!” (video)

22 Sep 2016 5423