Constanța Micii sportivi din Circuitul Național de mini-rugby ,,Mihai Naca”, premiați cu ocazia „Zilei Olimpice“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

  • La eveniment au participat în jur de 260 de copii, de la 22 de cluburi din toată țara.

Cu ocazia Zilei Olimpice, pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, a avut loc astăzi festivitatea de premiere în Circuitul Național de mini-rugby ,,Mihai Naca“, la care au fost prezenți în jur de 260 de copii, de la mai multe categorii de vârstă, de la 22 de cluburi din toată țara.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, directorul de dezvoltare regională din cadrul Federației Române de Rugby, Costi Gheară, directorul executiv al DJST Constanța, Florina Cristache, alți reprezentanți ai Direcției (Mariana Solomon, Mihai Orzan, Alexandru Negraru, Marian Țuțuianu), directorul CS Farul Constanța, Aurelian Arghir, fostul director al CS Farul, Ilie Floroiu, sau Andrei Talpeș, directorul interimar al CSM Constanța.

Întrecerea s-a desfășurat la secțiunile Under-8, Under-10 și Under-12, județul Constanța fiind reprezentat de CS Dragonii Rugby Constanța și de CS Victoria Cumpăna.

Ne bucurăm de acest moment. Le mulțumim părinților că au răbdare și îi încurajează pe copii să facă mișcare în aer liber. Am fost destul blocați în case cu pandemia, astfel că e momentul să participăm la mișcare. De mâine (n.r. vineri, 24 iunie), pe plaja Blanco Beach by Bavaria Blu din Mamaia va începe tradiționalul turneu Oval Beach Diamond, a declarat Costi Gheară.


Premierea micilor rugbyști a fost precedată de o demonstrație de judo.

Ziua Olimpică este o sărbătoare anuală a sportului, care marchează ziua înființării Comitetului Olimpic Internațional, la Paris, în 1894. Ziua este dedicată acțiunilor prin care lumea poate deveni un loc mai bun prin intermediul sportului. Ziua Olimpică 2022, o sărbătoare a sportului, a sănătății și a momentelor petrecute împreună, evenimentele organizate în toată lumea au rolul de a-i motiva pe oameni să fie activi și să facă mișcare de orice fel. DJST Constanța a marcat acest moment, împreună cu CS Farul Constanța, printr-o gală demonstrativă de box, la care au participat pugiliști de toate vârstele de la CS Farul, CSM Brăila, CS Litoral Mangalia, CS Medgidia și CS Vulturul Tulcea. Ulterior, această zi minunată a continuat pe stadionul «Gheorghe Hagi», la turneul de rugby și la demonstrația de judo. Micii rugbyști sunt senzaționali, dau dovadă de consecvență, se bucură de mișcare și sunt din ce în ce mai motivați. E foarte important că sunt însoțiți și de părinți, a menționat și Florina Cristache.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gală demonstrativă de box la Constanța, cu prilejul Zilei Olimpice (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 1803