Constanța Micii sportivi, pe teren la festivalul de rugby organizat în memoria lui Matei Rotaru (GALERIE FOTO)

 
  
  • Cu ocazia evenimentului de pe stadionul „Mihai Naca“, participanții i-au cinstit memoria fostului campion național de juniori, dar și tatălui său, Nicolae Rotaru, fost director al LPS „Nicolae Rotaru“.
 
 
În jur de 200 de copii, cu vârste cuprinde între 8 și 14 ani, au participat astăzi, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanța, la un festival de mini-rugby, organizat de ACS Tomitanii Constanța (președinte, Cristian Cojocaru) în memoria fostului rugbyst Matei Rotaru, decedat prematur, la numai 44 de ani.
 
Cu ocazia acestui eveniment comemorativ, participanții i-au cinstit memoria fostului campion național de juniori, dar și tatălui său, Nicolae Rotaru, fost director al LPS „Nicolae Rotaru“, la festivalul de mini-rugby fiind prezentă și familia celor doi.
 
La memorial au luat parte mici rugbyști de la ACS Tomitanii, Dragonii Constanța, CS Medgidia, Steaua București, CS Olimpia, CS Năvodari, CS Mihail Kogălniceanu, Victoria Cumpăna, CSO Ovidiu și Palatul Copiilor Ilfov.
 
Nu au lipsit nici foști colegi de la Școala Sportivă 2 ai lui Matei Rotaru, foști internaționali (ca Florian Constantin, Gheorghe Varga, Sorin Trancă, Opriș Florea, Cătălin Sasu), dar și actualul director al LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, Andrei Szemerjai.
 
Matei Rotaru a fost și asistent universitar la catedra de drept și sociologie a Facultății de Drept, Științe Administrative și Sociologie de la Universitatea „Ovidius Constanța“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Cristian Cojocaru și Facebook (Teodor Voinea) 
 
Citește și:

Constanța
Festival de rugby în memoria fostului sportiv și cadru universitar Matei Rotaru, decedat la numai 44 de ani. „Mereu cu gândul la el!“

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Halterofilul constănțean David Manea, pe locul întâi la Cupa României (GALERIE FOTO)

27 Apr 2023 1453

Decesele care au îndoliat sportul constănțean în 2022 Au trecut în neființă la numai 39 de ani, trei copii rămânând orfani de tată!

05 Jan 2023 2429

Constanța Festival de rugby în memoria fostului sportiv și cadru universitar Matei Rotaru, decedat la numai 44 de ani. „Mereu cu gândul la el!“

21 Jun 2022 2377

Deplângem despărțirea de finul nostru drag

08 Apr 2022 13022

Doliu în sportul constănțean A murit, la 44 de ani, Matei Rotaru, fost rugbyst. Tatăl său a fost Nicolae Rotaru, fostul director al LPS

07 Apr 2022 10952

Senatorul Ion Rotaru, lider al organizației PSD Brăila, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

27 Jul 2020 1431

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 decembrie 2019

03 Jan 2020 2584

Cine sunt judecătorii care i-au trimis la închisoare pe greii din dosarul Microsoft. Legături la Constanţa

04 Oct 2016 4618