Constanța. O carieră de 27 de ani Arbitrul Cătălin Toader a agățat fluierul în cui. Pe cine a avut colegi de brigadă la meciul de retragere (GALERIE FOTO)


 
  • În ultimul meci condus, Cătălin Toader s-a aflat la centru în confruntarea Legenda Lupilor - Athletico Floreasca, din grupa B a Cupei Farul Old-Boys.
  • Cătălin Toader spune că, pentru el, în carieră, toate partidele la care a fost delegat au fost importante, dar în amintire i-a rămas un meci din 2006, CSO Ovidiu - Dinamo II.
  • În continuare, fostul arbitru nu va pleca din fotbal, Cătălin fiind preşedintele executiv al Asociației Sportive FCS Old-Boys 2017 Năvodari.
 
Arbitrul constănțean de fotbal Cătălin Toader și-a încheiat activitatea de „cavaler al fluierului“, la vârsta de 42 de ani și după 27 de ani în care a împărțit dreptatea pe dreptunghiul verde.
 
În ultimul meci condus, Cătălin Toader s-a aflat la centru în confruntarea Legenda Lupilor - Athletico Floreasca 1-3, din grupa B a Cupei Farul Old-Boys, întrecere de veterani desfășurată pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanța, în organizarea Asociației Old-Boys FC Farul Constanța (președinte, Stelian Carabaș). „Am avut plăcerea ca, în ultimul meu meci, să conduc o partidă la acest turneu. Le mulțumesc organizatorilor pentru această oportunitate“, a declarat Cătălin Toader. Fostul, de acum, arbitru, a postat și un mesaj pe Facebook, cu ocazia acestui eveniment emoționant din cariera sa: „Dragi prieteni, camarazi,  colaboratori și oameni care mă iubesc și ați apreciat activitatea mea sportivă timp de 27 de ani! A venit și momentul când trebuie să îmi agăț ghetele în cui! Am înțeles prin exprimarea și orânduirea celor care mă iubesc și prețuiesc că orice poveste a vieții are un început, un cuprins și o încheiere! Vă iubesc!“.

Nu mai e arbitru, dar rămâne în fenomen
 
Component, în ultima perioadă, al colegiului județean de arbitri Tulcea, Cătălin Toader i-a avut în brigadă, în acest ultim meci al său, pe doi foști arbitri, retrași de mai mulți ani din activitate, Virgil Brună și Costel Ana. Cu ocazia retragerii din activitate, Cătălin Toader a primit un trofeu, o diplomă și un buchet de flori, iar la final cei prezenți au participat la o masă festivă data de fostul arbitru. „Am avut bucuria să primesc multe felicitări și telefoane de felicitare, de la mulți arbitri, foști arbitri, jucători, foști jucători, oameni de fotbal, președinți de AJF-uri, dar și de la senatorul Sorin-Cristian Mateescu. M-au sunat de asemenea și Florin Prunea, și Iulian Miu. Activitatea mea de arbitru s-a încheiat, dar din fotbal nu plec, rămân în continuare în fenomen“, a menționat Cătălin Toader, care este preşedintele executiv al Asociației Sportive FCS Old-Boys 2017 Năvodari, o echipă cu rezultate frumoase în competițiile de de old-boys.
 
În afara terenului, polițist
 
„Mă mândresc cu cei 27 de ani de activitate ca arbitru. Au fost ani extraordinari, în care am fost delegat alături de Marcel Lică, Marian Toader, Aurel Onița, frații Corcescu, Lucian Cîrjă, Ioan Gheorghică sau alți monștri sacri ai arbitrajului constănțean. A fost o perioadă frumoasă, în care am participat ca arbitru la peste 6.000 de meciuri oficiale, la Liga a 3-a, la juniori republicani, la Liga a 4-a, Liga a 5-a, Liga a 6-a și la copii și juniori, și am avut tot pe atâtea partide în care am oficiat în alte turnee. Pe de altă parte, m-am retras și cu părere de rău. Aș mai fi putut continua, dar am avut unele probleme pe plan local, cu conducerea AJF Constanța, care mi-au lăsat un gust amar și care m-au determinat să spun stop“, a mai arătat Cătălin Toader, care, în afara terenului, este polițist, cu grad de agent șef, adjunct de șef de post la Corbu, în cadrul secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac.
 
Amintiri
 

Cătălin Toader spune că, pentru el, toate partidele la care a fost delegat au fost importante, dar în amintire i-a rămas un meci din 2006, CSO Ovidiu - Dinamo II, de la Liga a 3-a, încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea gazdelor. „S-a jucat pe stadionul orășenesc din Ovidiu. La echipa gazdă, președinte era Hacic Garabet, iar Dinamo II îl avea ca antrenor pe Ion Marin. CSO Ovidiu a realizat marea surpriză și a câștigat. La Dinamo II au jucat, venind de la prima echipă, printre alții, Dănciulescu și Bratu, dar în teren a fost și tânărul Nedelcearu. A fost multă lume la meci, iar atmosfera - deosebită“, a rememorat Cătălin Toader, care va împlini 43 de ani în luna octombrie. 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Cătălin Toader)
Citește și:
 
AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari are în echipă, în Liga veteranilor, și un marcator în Champions League. Formația, cu planuri mari (GALERIE FOTO)
 
Arbitrul Cătălin Toader - „De aceea e frumos fotbalul“
Meciul AS Carvăn - Luceafărul Amzacea s-a terminat 7-7

 
 Adjunctul şefului de post de la Corbu este arbitru de fotbal
Un localnic a intrat pe teren călare pe cal, în timpul meciului de la Crucea (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doliu la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. S-a stins din viață Vasile Cenușe. „A fost un model de corectitudine“

06 Jan 2023 4090

AS FCS Old-Boys 2017 Năvodari are în echipă, în Liga veteranilor, și un marcator în Champions League. Formația, cu planuri mari (GALERIE FOTO)

05 May 2022 4878

Ce nenorociri! La Cumpăna era înmormântat Marcel Toader. La Bucureşti murea, în accident, un rugbist. Prieten de familie

08 Aug 2019 47328

„Născuţi în aceeaşi zi cu o forţă a planetei“ Drapelul SUA, pe tortul de la aniversarea AS FCS Old-Boys 2017 (galerie foto)

04 Jul 2018 2594

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader acuzat că ar fi comis o ilegalitate prin publicarea raportului Inspecţiei Judiciare. Reacţia ministrului

24 Feb 2018 1921

Arbitru de fotbal şi poliţist Cătălin Toader, preşedinte executiv la Voinţa FCS Old-Boys 2017 Săcele, naş de botez a treia oară

13 Jan 2018 4309

Cătălin Toader - „Fotbalul, o bucurie” Poliţişti şi jandarmi, printre jucătorii echipei Voinţa Săcele, din Liga Old-Boys

27 May 2017 6812

Arun Bibire şi Cătălin Toader Un medaliat pentru misiuni în Kosovo i-a botezat fetiţa şefului de post de la Mihai Viteazu (galerie foto)

13 Jan 2016 6009

Arbitrul Cătălin Toader - „De aceea e frumos fotbalul“ Meciul AS Carvăn - Luceafărul Amzacea s-a terminat 7-7

10 Nov 2015 3185

Socrul mare a fost oficial al FC Farul Arbitrul Cătălin Toader, naşul de cununie al băiatului lui Marian Cîrnu (galerie foto)

09 Sep 2014 6027