Constanța Prezență numeroasă la ediția a șasea a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie“. Întrecere pe lacul Siutghiol (galerie foto)



 
  • Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când antrenorul emerit Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani.
 
Ediția a șasea a „Cupei Farul - Memorialul Ștefan Aftenie“, întrecere de kaiac organizată în memoria fostului mare antrenor Ștefan Aftenie, s-a bucurat și ea, ca și precedentele, de un succes deosebit.
 
Desfășurată pe lacul Siutghiol din Constanța, în organizarea Asociației Nautic Club Farul Constanța, în colaborare cu CS Farul Constanța și cu finanțarea Primăriei municipiului Constanța, concursul a reunit un număr record de participanți, de la cluburi de pe plan local, dar și din țară, precum LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, CS Farul Constanța, CSS Orșova, CSS Galați, CSM Brăila, CSLT „Constantin Brâncoveanu“ Dăbuleni, CSS Alexandria, CSN Titani București și CS Olimpia București.  
 
Luna trecută, s-au împlinit opt ani de când antrenorul emerit Ştefan Aftenie s-a stins din viață, răpus de o boală nemiloasă, la vârsta de 65 de ani. Ștefan Aftenie a îndrumat o mulțime de mari sportivi medaliați la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul. „După opt ani de la dispariția sa, școala de kaiac-canoe constănțeană duce mai departe tradiția performanței“, se arată pe pagina de Facebook „Asociaţia Nautic Club Farul Constanţa“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Asociația Nautic Club Farul Constanța)

 
Citește și:
 
Ediţia a şasea a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, la Constanţa. Tradiţia, dusă mai departe

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța „Cupa Farul - Memorial Ștefan Aftenie” a reunit peste 80 de sportivi. Cine a fost sufletul evenimentului (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 1256

Constanța Zece ani de când antrenorul emerit Ștefan Aftenie a urcat la Ceruri. „A lăsat în urma lui amintiri frumoase!“

03 Aug 2023 989

Campionii Cătălin Chirilă și Petre Capusta, cetățeni de onoare ai comunei tulcene Sarichioi

27 Sep 2022 1785

Asociația Nautic Club Farul Constanța, finanțare nerambursabilă de la Municipiul Constanța pentru „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (DOCUMENT)

20 Sep 2022 1404

Kaiac - canoe CS Farul Constanța, pe primul loc la „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (GALERIE FOTO)

19 Sep 2022 1467

CS Farul Constanța, locul trei în clasamentul pe cluburi la Cupa României de seniori la kaiac-canoe (GALERIE FOTO)

27 Apr 2022 2704

Ediţia a şasea a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“, la Constanţa. Tradiţia, dusă mai departe

14 Sep 2021 2679

Opt ani de la moartea lui Ștefan Aftenie, antrenor emerit „Sunt atât de multe de spus în memoria ta, tataie Ștefan!“

03 Aug 2021 3085

Constanța. Șapte ani fără antrenorul emerit Ștefan Aftenie „Ai lăsat în inimile noastre un gol imens, care nu se va umple niciodată!“

05 Aug 2020 3971

Constanța Zeci de sportivi au participat la ediția a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“ (galerie foto)

19 Oct 2019 2228

Derby la handbal CSU Neptun şi CSU Știinţa Bucureşti, primele clasate în Divizia A, se duelează pe litoral

19 Oct 2019 1984

Kaiac-canoe Sâmbătă, la Constanța se desfășoară ediția a cincea a „Cupei Farul - Memorial Ștefan Aftenie“

17 Oct 2019 1652

„A mai trecut un an fără tine, tată!“ La Constanţa s-a disputat o nouă ediţie a „Memorialului Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (galerie foto)

16 Sep 2018 2210

Campioana olimpică Tecla Marinescu Borcănea, la „Memorialul Ştefan Aftenie“ „Nea Fane s-a născut să fie antrenor şi să scoată campioni“ (galerie foto + video)

10 Jul 2017 6279

Campioana olimpică Tecla Marinescu - Borcănea, prezentă la „Cupa Farul - Memorialul Ştefan Aftenie“ (galerie foto+video)

08 Jul 2017 3356