Constanța. Rareș Băncilă, de la Școala de Tae Chun Do „Visul lui e să devină cel mai bun luptător“





 
  • Rareș Băncilă a urcat pe podium la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing.
  • Luptătorul va susține în curând teste de forță, iar Lazăr Iordache e sigur că Rareș va înregistra un record.
  • Sportivul constănțean a fost prezent și la show-uri TV gen „Răi, da buni!“ și „Românii au talent“.
 
Maestrul Lazăr Iordache are cuvinte de laudă la adresa elevilor săi de la Școala de Tae Chun Do de la Constanța, iar printre cei evidențiați se numără și Rareș Băncilă, recent medaliat cu bronz la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing.
 
Aceasta a fost prima competiție pentru micii luptători, care au urcat de trei ori pe podium. Rareș se putea clasa și mai bine, dar a fost depunctat pentru loviturile în forță. „Rareș Băncilă muncește mult la antrenamente, iar visul lui este să devină cel mai bun luptător. A urcat pe podium la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing și asta este un start pentru el. Când mi-a spus care e scopul lui, i-am promis că-i voi fi alături. În curând, vom avea teste de forță pe care sunt sigur că le va depăși cu mine și va nota un record național și international“, a declarat Lazăr Iordache.
 

Asistent la „Răi, da buni!“

Rareș Băncilă este un sportiv perseverant și nu a avut odihnă de la antrenamente nici în perioada în care pandemia de coronavirus impusese reguli stricte în ce privește și desfășurarea activităților sportive. El s-a pregătit atunci atât acasă, unde și-a amenajat un circuit, dar și pe plajă, alături de Lazăr Iordache. „Rareș și-a depășit limitele. Cu o putere mare și un spirit foarte puternic, a dovedit că poate să fie mai mult decât credea. L-am ales pe el asistent al meu la emisiunea «Răi, da buni!» pentru perseverența de care dă dovadă la fiecare antrenament“, a punctat antrenorul său.
 

Patru de „Da“ la „Românii au talent“

De asemenea, alături de mai mulți colegi de la Școala de Tae Chun Do și de maestrul Lazăr Iordache, Rareș Băncilă a participat și la show-ul TV de la Pro TV „Românii au talent“. Grupul Tae Chun Do a susținut o demonstrație de arte marțiale, bazată pe un scenariu de autoapărare, iar Lazăr Iordache și câțiva dintre sportivi le-au arătat celor prezenți, printre altele, și spectaculoase spargeri de diferite obiecte. Publicul și cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu) au apreciat în mod deosebit programul sportivilor de la Constanța, care au primit patru de „Da“, mergând astfel în faza următoare a show-ului.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la pregătirea lui Rareș Băncilă. Sursa foto: capturi video de pe contul de Facebook „Lazăr Iordache“.  

 

Citește și:
 
Constanța. Școala de Tae Chun Do
Participanți la „Românii au talent“, medaliați la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing


Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră
Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“

 
Constanța. „Acesta este antidotul!“
Maestrul Lazăr Iordache, antrenamente pe nisip și în mare alături de luptători ai școlii de Tae Chun Do (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Școala de Tae Chun Do Participanți la „Românii au talent“, medaliați la Campionatul Național de Freestyle Kickboxing

15 Jun 2021 2950

Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“

15 Jul 2020 4921

Constanța. „Acesta este antidotul!“ Maestrul Lazăr Iordache, antrenamente pe nisip și în mare alături de luptători ai școlii de Tae Chun Do (galerie foto)

20 Mar 2020 5238