Constanța S-a stins din viață Valeriu Rogozenco, fost ziarist și oficial în fotbal

 
 
Doliu în sport, după ce s-a stins din viață, la vârsta de 76 de ani, Valeriu Rogozenco, fost ziarist sportiv și oficial în fotbal, atât în Republica Moldova, cât și în România, la Constanța, unde se stabilise în anul 1998.
 
Valeriu Rogozenco a activat opt ani la Farul Constanța, ca metodist în sectorul juvenil al clubului.
 
Un mesaj de condoleanțe a transmis și Federația Moldovenească de Fotbal, la care de asemenea a lucrat Valeriu Rogozenco.
 

Cu profundă tristeţe am primit vestea despre trecerea în neființă, la vârsta de 76 de ani, a cunoscutului ziarist sportiv, Valeriu Rogozenco.
 
Federaţia Moldovenească de Fotbal exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune rudelor, prietenilor, colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut pe Valeriu Rogozenco.
 
A lucrat ca reporter sportiv și corespondent special la publicațiile Tinerimea Moldovei, Vocea Poporului, Curierul de seară și Sport Curier. În perioada 1991-1993 a fost președinte la FC Zimbru. A fost șeful secției internaționale la Federația Moldovenească de Fotbal (1993-1995) și membrul Comitetului Executiv FMF (1997-1998). Este primul președinte al Ligii Ziariștilor Sportivi din Moldova (1993-1998).
 
Viaţa l-a dus însă în România, la malul mării, unde s-a mutat cu traiul în anul 1998 după ce fiica sa, Liliana, s-a căsătorit la Constanţa. A activat opt ani la FC Farul, ca metodist la sectorul juvenil al clubului. În ultimii ani, s-a implicat organizatoric şi la deplasările pe care echipa de old-boys Săgeata Stejaru le-a efectuat la Chișinău, la turneul internaţional pentru veterani Cupa FMF.
 
A crescut și educat 2 copii: fiica Liliana și fiul Dorian, mare maestru internaţional la şah.


 
Dumnezeu să-l odihnească în pace..., se arată pe site-ul oficial al FMF.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
A participat şi Stere Halep
Valeriu Rogozenco, sărbătorit, la 70 de ani, de prieteni din Constanţa şi Republica Moldova

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Năvodari Selecționata din Republica Moldova, victorii în amicalele cu Săgeata Stejaru

14 May 2023 1268

În memoria lui Valeriu Rogozenco Dublă amicală în județul Constanța între Săgeata Stejaru și o selecționată din Republica Moldova (GALERIE FOTO)

12 May 2023 1410

Nicea Paşata, cel mai bun din echipă Săgeata Stejaru, finalistă la Cupa FMF, din Republica Moldova. Scor-fluviu în semifinale (galerie foto)

14 Nov 2017 5652

A participat şi Stere Halep Valeriu Rogozenco, sărbătorit, la 70 de ani, de prieteni din Constanţa şi Republica Moldova

07 Feb 2017 9293