Constanţa Sport Club, pe podium Alex Rogoveanu - aur, Maria Bălăceanu - bronz la competiţia de înot de la Piteşti

Reprezentanţii Constanţa Sport Club au urcat de două ori pe podium la concursul de înot de la Piteşti, organizat în bazin de 50 de metri. 
 
Alex Rogoveanu (8 ani) a cucerit titlul de campion la categoria băieţi 2008, în vreme ce Maria Bălăceanu a fost a treia în întrecerea fetelor de şase ani. O figură frumoasă au făcut şi Bogdan Năstruţ (7 ani), şi Mario Bucur (9 ani), care s-au clasat pe locul patru. Pe lângă înot, Mario Bucur face şi fotbal, fiind jucător la Academia Hagi. De asemenea, mezinul Alexandru Cilt (5 ani) a făcut faţă cu brio celor patru probe dificile, la două dintre ele concurând cu copii mai mari cu un an ca el.
 
„După ce şi-au făcut încălzirea în bazinul de acasă, de la Tuzla, la prima ediţie a Cupei 1 Decembrie, câţiva dintre micii înotători ai Constanţa Sport Club şi-au încercat puterile şi la competiţia de înot de la Piteşti. Organizat de prietenii noştri de la Bazinul Olimpic Piteşti, concursul (cu participare naţională) a fost unul provocator şi i-a pus la încercare pe copii. Fiecare dintre cei cinci înotători de la Constanţa Spot Club a participat la câte patru probe, pentru a-şi demonstra abilităţile căpătate în cele câteva luni de când se antrenează în noul bazin cu apă sărată pe care l-am deschis la Tuzla, anul acesta. Rezultatele obţinute de micuţi la Piteşti au dovedit că munca depusă de ei nu a fost în zadar“, se arată pe site-ul oficial al CSC.

Sursa foto: constantasportclub.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.