Constanța Streetplay Tomis Battle, un nou show de baschet pe litoral



Constanța Streetplay Tomis Battle, ultimul turneu de baschet 3 la 3 din seria de vară, se va disputa în zilele de 10 și 11 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța.
 
Înscrierile încep luni, 5 septembrie, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro. Evenimentul marca Sport Arena Streetball este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor şi de partenerii ei. Peste 250 de jucători sunt așteptați la eveniment, iar înscrierile se fac în limita a 70 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă, sau până joi, 8 septembrie.
 
Cu premii în valoare totală de peste 20.000 de lei, dintre care un cec în valoare de 5.000 de lei pentru câșigătoarea categoriei Elită la seniori, Constanța Streetplay este o competiție de rang internaţional, la care jucătorii pot acumula puncte în clasamentul FIBA 3x3 World Rankings. De asemenea, întrecerea şi-a propus să promoveze baschetul în rândul copiilor și al tinerilor. În acest an, evenimentul vine cu o noutate, un loc de joacă pentru copii, care va promova baschetul pentru generațiile mai tinere! Sala de jocuri va fi prezentă prin diferite mijloace și elemente de baschet.
 
Nu doar jucătorii vor avea șansa să strălucească pe terenul de baschet, ci și spectatorii, care pot poate avea șansa de a câștiga premiile puse la bătaie în concursurile individuale. Vineri, 9 septembrie, de la ora 18.00, va avea loc în sala Tomis un turneu de 1 la 1 intitulat The Oner - Tomis Battle, competiţie în care cei mai buni jucători de baschet se vor înfrunta 1 la 1 pentru titlul de „cel mai bun“, „last standing gladiator“. Înscrierile încep luni, 5 septembrie, de la ora 9.00.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şcoala Veche a câştigat turneul Constanţa Streetplay Battle 4 Tomis (galerie foto)

13 Sep 2016 2044

Premieră pentru baschetul dobrogean la „Constanța Street Play Battle 4 Tomis”

09 Sep 2016 2058