Constanța SuperCupa României la Karting Electric și-a desemnat câștigătorii (GALERIE FOTO)

 
  • 34 de mici piloți, copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, au făcut spectacol în cadrul Marelui ePremiu al Constanței.
 
Timp de două zile, la Constanța s-a desfășurat SuperCupa României la Karting Electric, întrecere organizată de Primăria Municipiului Constanța, în parteneriat cu Asociația Sportivă „Clubul de Karting Electric București”, iar câștigătorii au fost desemnați duminică.
 
34 de mici piloți, copii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, au făcut spectacol în cadrul Marelui ePremiu al Constanței, pe circuitul stradal de karting electric pentru copii, cu zero emisii de dioxid de carbon asupra orașului.
 
Festivitatea de premiere a fost efectuată de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac.
 

Competițiile de karting electric aduc o viziune nouă pentru viitorul e-sportului românesc și european, servind ca un cadru pentru cercetare și dezvoltare în jurul vehiculului electric, pentru accelerarea interesului general pentru electromobilitate și pentru promovarea energiei curate și a sustenabilității, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Primaria Constanța)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.