Constanţa Suporterii FC Farul i s-au adresat primarului Vergil Chiţac pe tema noului stadion

  • Fanii au adus în discuţie elemente precum denumirea noii arene, culori, siglă şi înscrisuri.
 
Prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook „Peluza Marină - Farul”, suporterii farişti din Peluza Marină - Farul i s-au adresat primarului municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, pe tema noului stadion care e preconizat să se ridice în str. Primăverii, în cadrul Complexului Sportiv „Constanţa”.

  
Domnule primar al municipiului Constanța,
 
Peluza Marină - Farul salută cu real interes inițiativa construirii noului stadion din strada Primăverii în viitorul apropiat. Având în vedere acest aspect, menționam că știm și simțim ce va însemna proiectul de mare anvergură, atât pentru fariști, cât și pentru locuitorii orașului care sunt mai puțin activi în viața echipei Farul. Cu siguranță, noul complex sportiv va anima întregul oraș și-l va aduce alături de Farul, ceea ce ne dorim cu toții.
 
Stadionul “Gheorghe Hagi”, a fost folosit de către echipa fanion a orașului Constanța, FC FARUL, încă de la începuturi. De asemenea, nu doar FC FARUL s-a bucurat de existența acestuia, ci și întreg Clubul Sportiv Farul a beneficiat de reale succese pe același stadion, acesta având în dotare o pistă de atletism. Desigur suntem impresionați și încântați de noua formă a viitorului stadion, fără pistă, dar totodată ne-ar face plăcere ca sportivii ce-si desfășurau activitatea pe pista de atletism să nu-și piardă pasiunea.
 
În calitate de suporteri ai echipei mult iubite de către constănțeni, dorim să precizăm următoarele aspecte ce ne-ar întări mândria de a fi fariști și totodată constănțeni:
 

  1. Denumirea stadionului va trebui aleasă în funcție de actuala denumire “Farul”/ “Gheorghe Hagi” sau poate conține chiar un nume de legendă “Dumitru Antonescu”;

 

  1. Culorile pe care această arenă le-ar putea conține sunt, desigur, alb și albastru (predominante);

 
 

  1. Sigla și înscrisurile echipei fanion a orașului, FC FARUL, trebuie să se regăsească în incinta viitoarei arene de top (exterior, lojă, bănci de rezerve etc.). Aceste simboluri sunt sacre pentru această comunitate, spun povestea a generații de constănțeni, au o valoare inestimabilă. Ne dau identitate nouă, locuitorilor! Avem nevoie ca aceste simboluri să fie vizibile pentru a ne simți "Acasă ";

 

  1. Scaunele din întreaga arenă, vor trebui stilizate astfel încât să conțină culorile alb-albastre, dar și cuvinte cheie, cum este actuala “Tribuna B” însemnată cu textul “FARUL” (ex. F.C. FARUL, 1920, SIGLA FARUL etc.).

 
Ne bucură enorm faptul că doriți să repuneți Constanța, prin simbolul ei, Farul, pe panoplia marilor orașe europene care dispun de stadioane moderne, actualizate la nevoile fanilor, al tuturor cetățenilor care doresc să se bucure de un spectacol sportiv și nu numai!
 
Proiectul de mare anvergură pe care îl veți demara, a creat deja o emoție în comunitatea locală, în rândul celor care iubesc Farul!
 
Considerăm benefice rândurile mai sus menționate și vă rugăm să le aveți în vedere la demararea lucrărilor de construire. Cu siguranță și constănțenii sunt în asentiment cu aceste cuvinte ale Peluzei Marine.


 
Cu profund interes, așteptăm răspunsul domnului Vergil Chițac, primar al Constanței!
 

Vă mulțumim!, se arată în comunicat.


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Primăria a stabilit consultantul tehnic pentru obiectivul de investiţii „Construire complex sportiv Constanţa”

Nemulţumiri la Constanţa
Memoriu „pentru ca municipiul să nu rămână fără singura pistă de atletism!”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul vizând pensia amiralului Vergil Chițac, primarul din Constanța, declinat la Curtea de Apel (MINUTA)

19 Apr 2024 496

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 338

Scenariu rupt din SF Pasajul rutier de la intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu va avea 5 deschideri (DOCUMENT)

18 Apr 2024 4226

Este nașul fiicei afaceristului Comănescu de la GSP Plecare din echipa Chițac. O nouă demisie din Consiliul Local Municipal Constanța!

17 Apr 2024 2813

Dosarele lui Vergil Chițac și IPS Teodosie vor fi repartizate altui procuror Bodean Andrei părăsește DNA Constanța, după 11 ani de Anticorupție

15 Apr 2024 1390

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 652

„Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să plece” Asociația care în 2020 îl făcea primar pe Vergil Chițac a cerut dizolvarea la Judecătorie!

14 Apr 2024 925

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 853

Președintele PNL, Nicolae Ciucă „Sunt sigur că, pe 9 iunie, echipa liberală din Constanța va ieși învingătoare“

12 Apr 2024 658

LIVE VIDEO+TEXT Liderii PNL sunt prezenți la Constanța la lansarea candidaților partidului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

12 Apr 2024 1212

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 461

Primarul Vergil Chițac - „Mi-am asumat, am făcut. Investiții în cultura și în sportul din Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 515

Administrația Chițac încearcă să recupereze în instanță terenul vilei unde a stat Radu Mazăre! Ce s-a întâmplat la Tribunalul Constanța

09 Apr 2024 621

Primarul Constanței, Vergil Chițac, anunță că a început noi lucrări

08 Apr 2024 5430

Teren în Piața Ovidiu Judecătorii din București explică de ce UAT Constanța prin primar Vergil Chițac a pierdut procesul deschis de Banca Națională a României (MOTIVARE+DOCUMENT)

07 Apr 2024 3609