Constanța, trei jucători sub tricolor Ionuț Stănescu, în echipa turneului de la Varna. România a ratat dramatic Mondialele

 
  • Ionuț Stănescu, Gabriel Preda și Andrei Bruj, reprezentanții echipei de pe litoral la M20 EHF Championship.   
 
Echipa națională de handbal Under-20 a României a ratat dramatic accederea la Campionatul Mondial, pierzând la lovituri de departajare finala turneului M20 EHF Championship, desfășurat la Varna, în Bulgaria.
 
Tricolorii, între care s-au aflat și trei jucători de la HC Dobrogea Sud Constanța (CSM Constanța) - Ionuț Stănescu, Gabriel Preda și Andrei Bruj - au întâlnit în ultimul act Israel, iar cine câștiga se califica la Campionatul Mondial.
 
Finala a fost decisă la lovituri de la 7 m, confruntarea avându-l însă ca cel mai bun jucător pe interul constănțean Ionuț Stănescu, acesta fiind inclus și în echipa turneului.  
 

După o finală decisă la 7 metri, naționala U-20 a fost învinsă de Israel. Felicitări, băieți! Nu putem spune că ați "ratat" o calificare la Mondial, pentru că voi ați câștigat atât de multe în această campanie, încat cu siguranță vă așteaptă numai lucruri bune în curând. Doar ghinionul a făcut ca să nu fiți voi cei care ridică trofeul. Ghinionul de acum se va transforma în noroc cu viitoarea ocazie, voi trebuie doar să fiți la fel de motivați în continuare. Bravo, România! Stănescu, Preda și Bruj, delfinii noștri, merită toate laudele pentru rezultatele obținute la Varna și îi așteptăm înapoi acasă pentru a intra în programul normal de pregătire al echipei mari, unde cu siguranță vor fi din ce în ce mai buni. Ionuț Stănescu a fost din nou la înălțime și în marea finală, a fost declarat jucătorul meciului, iar organizatorii l-au inclus pe interul Constanței în echipa turneului!, este mesajul HC Dobrogea Sud.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Handbal)

Citește și:


UPDATE
România, în finala M20 EHF Championship. Constănțeanul Ionuț Stănescu, MVP în meciul cu Ucraina

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecători amenințați la Constanța! „Este ca și cum Irod l-ar acuza pe pruncul Iisus cu privire la propriile lui crime!“ (RECHIZITORIU)

11 Mar 2024 990

Magistrații analizează măsura preventivă în dosarul celor patru judecători din Constanța ce ar fi fost ameninţați cu acte de violenţă!

20 Feb 2024 768

Legături cu scandalul stufului din Deltă Bizantine Art Proiect SRL, controlată de Marinela Iscru, din Dăeni, fost partener al fiului senatorului PSD Paul Stănescu, în dizolvare! (DOCUMENTE)

30 Jan 2024 1505

Parchetul European a intrat pe fir! Familia preotului Iscru, din Dăeni, fiul senatorului PSD Paul Stănescu și stuful transformat în pășune, în mandatul pesedistului Florin Barbu. Firmele implicate (DOCUMENTE)

23 Jan 2024 13303

UPDATE România, în finala M20 EHF Championship. Constănțeanul Ionuț Stănescu, MVP în meciul cu Ucraina

22 Jul 2022 1469

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

02 Jul 2022 1828

HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă

13 Jun 2022 1611

HC Dobrogea Sud. Ionuț Stănescu, principalul marcator cu CSM Focșani 2007. Irezistibil de la 7 m! „Am așteptat foarte mult acest moment“ (GALERIE FOTO)

07 May 2022 2878

HC Dobrogea Sud Constanța a învins în deplasare CSM Focșani 2007

05 May 2022 1854

Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud Constanța, în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal

29 Apr 2022 2821

După juniorii 3, și juniorii 2 de la HC Dobrogea Sud Constanța s-au calificat la turneul final

28 Apr 2022 2811

Cel mai frumos cadou! În ziua în care a împlinit 19 ani, Ionuț Stănescu jr., de la HC Dobrogea Sud, a primit o nouă convocare la lotul național

02 Apr 2022 2865

Duminică, partidă a HC Dobrogea Sud la Constanța, din nou fără restricții Ionuț Stănescu - „Așteptam momentul acesta de foarte mult timp“

26 Mar 2022 2431

Intrare liberă la primul meci acasă al HC Dobrogea Sud Constanța fără restricții după doi ani (GALERIE FOTO)

23 Mar 2022 2305

Pauză de o săptămână pentru handbaliștii de la Dobrogea Sud Constanța Ionuț Stănescu - „Sperăm la un loc pe podium“

03 Mar 2022 2594